USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Адвокат Григорія Пустовіта: Юлія Вусенко намагалася тиснути на суд

30 Березня 2017 14:29
Спробою тиснути на суд назвав адвокат Григорія Пустовіта Віктор Веремчук намагання Юлії Вусенко якнайшвидше провести наступне засідання, попри вимоги законодавства.

Засідання у справі Юлії Вусенко проти Григорія Пустовіта повинно було відбутися 30 березня у Луцькому міськрайонному суді.

Суддя Валентина Пушкарчук оголосила клопотання Ігоря Поліщука про відкладення розгляду справи. Секретар міськради, а відучора виконувач обов'язків Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначав, що про своє залучення до розгляду справи у якості третьої особи дізнався з публікацій в інтернет-ресурсах. Він повідомляв, що наразі не отримував жодних ухвал щодо залучення його до участі у розгляді справи чи повісток про час засідання. Також Ігор Поліщук зазначив, що має намір брати участь у розгляді справи та користуватися повним обсягом процесуальних прав, але договору про надання правової допомоги з будь-яким представником він наразі не уклав. Додатково він повідомив, що у цей день, 30 березня, бере участь у офіційній зустрічі з делегацією народних депутатів. Тож просив не проводити сьогоднішнє засідання і повідомити його про дату та час наступного.

Натомість позивач Юлія Вусенко просила слухати справу без залучення третьої особи, але суддя усе ж вирішила перенести дату засідання.

Вусенко стверджувала, що у зустрічі з нардепами може взяти участь хтось інший, окрім Ігоря Поліщука. «Можна подумати, що це було в плані графіку виконкому», - сказала Юлія Вусенко.

Григорій Пустовіт заперечив, зазначивши, що така зустріч дуже важлива для громади. «На відміну від Вас, ми шануємо народних депутатів», - зазначив Григорій Пустовіт.

Суддя Валентина Пушкарчук пропонувала перенести засідання на 10.00 24 квітня однак Юлія Вусенко та її представники наполягали провести засідання раніше. Суддя пояснила, що з 6 по 24 квітня перебуватиме у відпустці, але представники позивача наполягали провести засідання до 6 квітня. Таким чином, суддя визначила, що наступне засідання відбудеться о 15.30 5 квітня. Адвокат Григорія Пустовіта поінформував, що у цей день матиме ще декілька судових засідань, але остаточною датою суддя все ж визначила 5 квітня.

Захисник Григорія Пустовіта зазначив, що позивач намагається тиснути на суд, наполягаючи на своїй даті засідання, попри передбачені законодавством терміни з повідомлення учасників розгляду справи.

Своєю чергою, начальник юридичного управління міськради Олександр Рачков зауважив, що перенесення засідання на 5 квітня ускладнить ситуацію, адже того дня відбуватиметься пленарне засідання сесії міськради, де головуватиме Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 30 Березня 2017 14:40
КОМЕДІЯНТИ...
---- Показати IP 30 Березня 2017 18:21
Їй ще мітлу...
Я Показати IP 30 Березня 2017 21:10
І куди цей Пустовійт ще лізе? Вже його браток накерував...
Ну Показати IP 31 Березня 2017 05:28
щож ця вусенко почуває себе як власик Луцька і лучан. Треба бабу поставити на своє місце і то так щоб більше не швендалася по місті і по університеті, такі працівники і вчителі нічого доброго не віщують. А коротко-вона без гонору і шанувати ні себе ні городян не вміє
Лучанка Показати IP 31 Березня 2017 10:59
За порушення законів-тюрма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus