USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд у справі Вусенко проти Пустовіта перенесли

24 Квітня 2017 10:44
Відкласти судове засідання, у зв’язку з розглядом іншої справи у Львівському апеляційному суді представника Григорія Пустовіта, просила сторона відповідача.

Так, представник інтересів секретаря Луцької міськради Ігоря Поліщука Віктор Веремчук та адвокат Григорія Пустовіта Наталія Андріяш подали клопотання про те, що представник відповідача пані Андріяш не може брати участь у сьогоднішньому засіданні Луцького міськрайонного суду щодо справи екс-секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко. Адвокат у заяві пояснила, що бере участь у розгляді іншої справи у Львівському апеляційному адмінсуді як представник юридичної особи (розгляд справи у Львівському апеляційному адмінсуді був призначений раніше). Віктор Веремчук у своїй заяві повідомив, що не може прибути на засідання, оскільки у цей час відбуватиметься розгляд справи в апеляційному суді, де він представлятиме інтереси позивача.

Нагадаємо, Вусенко подала позов проти депутата міськради Григорія Пустовіта, який підписав рішення депутатів про її звільнення, та до міськради - щодо поновлення на посаді.

Адвокати просили суд відкласти засідання на будь-який інший час.

Представники Вусенко визнали, що без відповідача неможливо почати розгляд справи. Так, сьогодні планували заслухати відповідача Григорія Пустовіта.
Суд у складі головуючого-судді Валентини Пушкарчук задовольнив клопотання про відкладення розгляду справи.

Засідання перенесли на 10 травня на 12.00.
Нагадаємо, під час попереднього судового засідання колишній секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко разом із своїми захисниками просила суд задовольнити їхні клопотання щодо збільшення позовних вимог.

Йшлося, зокрема, про залучення до розгляду справи третьої сторони, а саме – новообраного секретаря Луцької міськради Ігоря Поліщука без висунення ним самостійних вимог. Крім того, додатковою вимогою позову було поновлення Юлію Вусенко на посаді секретаря. Зрештою, позовні вимоги позивача збільшили, але Вусенко на посаді не поновили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кірик Показати IP 24 Квітня 2017 14:25
Бабо, іди в сім'ю, до діток, видно, сподобалось жити з немалою зарплатою на халяву, ото чудо непотрібне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus