USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Аеропорт «Бориспіль» відхилив умови лоукостера Ryanair

1 Квітня 2017 08:00
Державне підприємство Міжнародний аеропорт Бориспіль (Київ), найбільший аеропорт країни, продовжує комерційні переговори з найбільшим європейським лоукостером – ірландською авіакомпанією Ryanair, але поки не може піти на запропоновані авіаперевізником умови, повідомляє Новое Время з посиланням на керівника аеропорту Павла Рябікіна.

"Ті тарифи, які просить Ryanair, аеропорт зараз дати не може, навіть з урахуванням усіх знижок", - констатував він.

Зі слів голови аеропорту, "Бориспіль" запропонував перевізнику свою публічну оферту, але для виконання умов Ryanair необхідні зміни до наказів Міністерства інфраструктури України, що регулюють тарифи і знижки для усіх авіакомпаній.

Нагадаємо, що найбільший європейський лоу-кост авіаперевізник Ryanair в жовтні поточного року має намір запустити рейси по чотирьох напрямках з Києва і семи зі Львова.

Як повідомив комерційний директор компанії Девід О'Браєн з Києва будуть запущені рейси у Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. В цілому планується 15 рейсів на тиждень по зазначених напрямках.

Зі слів О'Браєна, рейси зі Львова до Ейндховен, Лондон, Берлін, Будапешт і, Меммінген будуть здійснюватися два рази на тиждень, Краків і Вроцлав – три рази тиждень. Рейси з Києва в Ейндховен і Манчестер будуть виконуватися тричі на тиждень, Стокгольм - чотири, Лондон - п'ять разів на тиждень. В цілому компанія має намір перевозити з Києва і Львова по 250 тисяч пасажирів щорічно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лелека Показати IP 1 Квітня 2017 09:08
Це не країна, а - немає слів щоб сказати!!! РоБлять все щоб гірше для людей! Да що ж це робиться, скільки це терпіти будуть?! У всьому світі працюють, а в Україні щось заважає? Може то ця країна всім заважає і вже також своїм громадянам?! Вітається лише здорожчення всього, а що дешевше тільки супротив! Ну скільки можна???!!!
Хрен собачий Показати IP 1 Квітня 2017 15:39
Не так давно був ще хороший угорський лоукостер Wizz air зі Львова до Мілану. Прямий рейс, квитки можна було знайти за 100 евро туди й назад. Видно також заважав нашим чинушам косити бабло, якщо його прибрали. :)
До лелеки Показати IP 3 Квітня 2017 11:32
Чому.Страна дураков и учасников атов(в основному лівих).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus