USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МАУ заперечує свою причетність до зриву переговорів з Ryanair

11 Липня 2017 21:04
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ, Київ) заявила, що не впливала на переговори між аеропортом «Бориспіль» та лоукостером Ryanair про вихід на український ринок.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Викликають подив емоційні і безвідповідальні заяви міністра інфраструктури (Володимира Омеляна - ред.), Який стверджує, що основною причиною рішення Ryanair (про відхід з України - ред.) є МАУ», - йдеться в повідомленні компанії.

Крім того, МАУ висловлює здивування публічною заявою Ryanair про скасування своїх планів на українському ринку.

«Своє рішення лоукост пояснює бажанням міжнародного аеропорту "Бориспіль" "захистити високотарифних перевізників", в тому числі і МАУ, і позбавити наших співвітчизників можливості літати за доступними цінами. Ця заява не відповідає дійсності, оскільки авіакомпанія МАУ пропонує своїм пасажирам широкий діапазон цін, починаються від 249 грн на внутрішніх рейсах і від 587 грн на міжнародних », - зазначає авіакомпанія.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок через невиконання умов договору зі сторони керівництва аеропорту «Бориспіль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus