USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аеропорт в Крупі: 18 років після закриття. Фотофакти

29 Червня 2015 13:24
Колишній цивільний аеропорт в Крупі, що поблизу Луцька, закрили в 1997 році. Наразі там все залишилося так, наче щойно «пройшовся ураган» або «стався вибух». Про це інформує Район Луцьк.

Що тільки не пропонували в обласній раді зробити на місці аеропорту - навіть житловий район. Однак це все на словах. Зараз ніхто не береться відновлювати такий потужний об’єкт. Якщо раніше там було багатолюдно, то сьогодні людей можна побачити лише під час якихось заходів, що організовуються на його території. До слова, нещодавно, аби допомогти бійцям на аеродромі влаштували автомобільше шоу.



Вхід у приміщення аеропорту

Приміщення всередині



Сходи, що ведуть на другий поверх



У приміщенні стоїть вода



Поблизу вікон провалилася плитка. Кажуть, що злодії вночі пробираються сюди і розбирають все



Стіни, вкриті грибоподібною речовиною



Інформаційне Агентство Волинські Новини розповідало про одержимих небом. Так, забуті сторінки авіаційної історії Волині та курйози з життя льотчиків, унікальні записи польотів та зустрічі із тими, хто нині бореться за мирне небо над Україною – усім цим займається Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ».

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ, як у Луцьку відроджують авіацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
патріот Показати IP 29 Червня 2015 13:36
Ну прям не відрізнити від Донецького або Луганського! Тільки от там стріляли-бомбили, а тут "господарювали"!:) Ну так нам і війни не треба, все і так розвалимо і знищимо...:( Теж хтось винен з Заходу, Сходу?
злий до патріот Показати IP 29 Червня 2015 14:32
І куди б ти літав, якщо б він працював? Я в 89 році один раз летів з нього на АН-2 у Київ і то тому що терміново треба було. Так у літаку нас було всього троє пасажирів. Рано чи пізно він би все одно занепав, а занепад почався в "лихі 90"
Vanduzler до злий Показати IP 29 Червня 2015 15:09
А я літав. У Крим,у Симферопіль, наприклад. Дуже зручно було. У той самий Луганськ літав. Тоді була єдина країна...Тоді була...
чесний до злий Показати IP 29 Червня 2015 21:48
О це таке ставлення до майна!:) От таким-би "писакам" злим і керувати країною, а такі і керують...:)
Богдан Сташинський Показати IP 29 Червня 2015 13:54
Це усе москалі трикляті....
Анонім до Богдан Сташинський Показати IP 30 Червня 2015 06:22
Узяли та побудували у свій час це летовище. А не було б їх - не було би цього негаразду.
Анонім Показати IP 29 Червня 2015 14:15
аеродром - це памятка російської окупації - його потрібно знищити і на тому місці посадити картоплю та побудувати ферму для виробництва сала.
свідомит до Анонім Показати IP 29 Червня 2015 21:49
Такі як ти вже багато набудували - одне бла-бла в неті от і все "будівництво"!
Анонім Показати IP 29 Червня 2015 14:22
Я, як маленька була, моя бабуся мене на екскурсію туди якось возила. Пм"ятаю автобус з вокзалу туди ходив. Жах, що від нього залишилось.
бувалець Показати IP 29 Червня 2015 14:34
А хто знає,для чого його будували? Думаєте, щоб до Любешова й надалі кукурузник літав? А може, щоб ткаль 2-го розряду з Іванова на меланжевий возити та наших десятикласниць у ПТУ туди відвозити. Так само й на інші заводи працевлаштувати антинаціоналістичний рускоговорящій контингент. А ще щоб із Москви чиновникам не баритися на заводи союзного значення. А тепер хто тими літаками буде літати й куди. Ще й при таких цінах. Кому вже дуже треба далеко летіти, то є аеропорт міжнародного класу в Рівному.
Організація "ОВАЛ✈" до бувалець Показати IP 29 Червня 2015 15:04
Аеропорт в Рівному по-перше такого самого регіонального класу як і в Луцьку. По-друге, його закрили вже років з 10 назад, а то і більше. Там лише мала авіація літає, Рівненський Аероклуб, так само як і в Луцьку. Рейсових польотів цивільної авіації там вже давно немає.
Vanduzler до бувалець Показати IP 29 Червня 2015 15:05
А може давайте все розвалимо? Майже все будувалося для совків, у радянскі часи. Нащо воно нам? Ще буде нагадувати молоді про ці злочинні часи ! Лікарні розвалемо, заводи, котрі ще є, школи, дитячі садочки, басейн, залізничний вокзал ( Жах! Злочинна влада будувала). Парк центральний також потрібно прибрати, а то почнемо згадуватии, що болота осушували у совкові часи. Драмтеатр...Пам'ятник Лесі Українці. Да половину Луцька - розвалити!!!. А військовий аеродром, той, що ще діж - теж совковий, злочинний. Ворожа армія будувала. Нащо він нам? Сором який! Там літали літаки с радянськими зірками! І взагалі, для чого нам авіація? Куди будемо літати?
Сміт до Vanduzler Показати IP 29 Червня 2015 21:54
А от такі "бувальці" і кличуть себе "патріотами", а самі ще і цвяшка у житті не забили, а от валити, руйнувати... це вони майстри!
прохожий до сміта до Сміт Показати IP 30 Червня 2015 09:30
чоловіче, це був сарказм...
Хлоп до бувалець Показати IP 29 Червня 2015 16:12
А розповiсть, будь ласка, навiщо зализницю совки побудували?
свідок до бувалець Показати IP 29 Червня 2015 21:51
Що ти розумієш? Ти ще на каку буба казав або ще у проекті тебе не було як той аеропорт працював і те ще комусь щось хочеш тут написати? :)
Сем Показати IP 30 Червня 2015 00:28
Я колись ціни бачив. Найдорожчий білет був у Хабаровськ - 26 рублів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus