USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Аферисти знову просять гроші у волинських підприємців від імені ОВА

5 Вересня 2023 17:34
До волинських підприємців знову надходять шахрайські листи та телефонні дзвінки від імені начальника ОВА Юрія Погуляйка з проханням перерахувати кошти для ЗСУ.

Про це інформують у Волинській ОВА.

Там вкотре наголошують, що ні начальник ОВА, ні інші керівники Волинської облдержадміністрації не здійснюють таких телефонних дзвінків та не розсилають подібних листів.

При отриманні таких звернень громадян просять відразу повідомляти про це правоохоронні органи.
Читати ще: Розмова з фейковим Погуляйком: шахраї від імені голови ОВА видурюють у волинян гроші

Нагадаємо, у червні цього року в месенджери волинським підприємцям та волонтерам почали надходити повідомлення нібито від Волинської обласної військової адміністрації з проханням надати кошти на потреби армії.

Шахраї навіть надсилали «офіційний лист», а потім телефонували з невідомого номера, представляючись головою обласної адміністрації чи його заступником, узгоджували деталі, обґрунтовували ті чи інші потреби. Встановленням осіб зловмисників одразу зайнялась волинська поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПЕтрiот Показати IP 6 Вересня 2023 08:17
А может це не аферисти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus