USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

18 Червня 2023 18:12
В обласному центрі Волині завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023 серед дітей 2012 року народження, в якому взяло участь дванадцять команд з різних регіонів України. Проте переможцем став лише один колектив – «Зоря» з однойменного села неподалік Рівного.

Допомогли в організації першого турніру Volyn Cup 2023 Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Асоціація футболу Волині.

Протягом трьох днів дванадцять колективів демонстрували скіли та командну взаємодію, аби проявити свої найкращі сторони та посісти якомога вище місце. Не стала на заваді юним футболістам і погода – багато з них пристосувалися до дощу та використовували погодні умови на свою корить.
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив, що Фонд завжди радо підтримує всілякі змагання. Цей же турнір порадував своїм масштабом, адже у ньому брали участь не лише волинські команди, але й колективи з інших областей.

«Вкладати в дітей – це вкладати в наше майбутнє. Через повномасштабне вторгнення спорт, зокрема дитячий, переживає не найкращі часи, тому його потрібно відроджувати. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» також працює у цьому напрямку. Приємно, що до Луцька приїхало стільки команд. Важливо, що Луцьк має поля та стадіони, які дозволяють проводити футбольні турніри», – зауважив Тарас Осадовський.
Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий відзначив рівень турніру, зауваживши, що команди чудово грали. Він привітав учасників та переможців, адже досвід, який вони здобули у цих змаганнях, допоможе їм у майбутньому.
Учасники церемонії нагородження, серед яких також були багаторічний капітан «Волині» Сергій Сімінін, тренер «Волині» Альберт Шахов та директор «Авангарду» Олександр Стадніцький, подякували Збройним силам України, завдяки яким діти можуть займатися своєю улюбленою справою.
Кращим воротарем турніру став Денис Степанюк (ФЦ «Ковель 1»), захисником – Ростислав Балацький (хмельницька «Мрія»), нападником – Назар Шмалюх. Найбільше ж голів протягом турніру забив Ігнат Журавський з ірпінського «Олімпу», а кращим гравцем Volyn Cup 2023 визнали Олександра Сича з «Зорі».
Чемпіоном Volyn Cup 2023 стала «Зоря», друге місце посіла команда ФЦ «Ковель 1», бронзові нагороди здобув ірпінський «Олімп».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus