USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Акція «Чисте повітря» стимулює водіїв ремонтувати власні авто

30 Вересня 2008 09:19
10% автомобілів, що їздять містом, понаднормово забруднюють повітря вихлопними газами. Про проведення акції «Чисте повітря» у ексклюзивному коментарі для «Волинських Новин» 30 вересня розповів начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока.
За словами Бориса Сороки, за день працівники Луцької Державтоінспекції в середньому перевіряють 45-60 автомобілів. Робота паливної апаратури не відповідає нормам у п’яти-шести з них. Відповідно до цього складаються протоколи та застосовуються штрафні санкції.
Як розповів начальник відділу екології Луцької міськради, кожного дня правоохоронці патрулюють на одній вулиці. Вчора, перевіряли автомобілі, що проїжджали через вулицю Паркову. Сьгодні, 30 вересня, рівень вихлопних газів моніторитимуть на Рівненській вулиці.
Борис Сорока також з радістю розповів і про позитивні результати акції: «Водії не хочуть, щоб їхні прізвища заносили у протокол. Тому вже спостерігається така тенденція, що власники авто починають регулювати паливну апаратуру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus