USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активістка FEMEN, яка влаштувала підпал біля Roshen, знайшлася у поліції

15 Листопада 2017 10:19
Активістка руху FEMEN Аліса Виноградова перебуває у поліції Вінниці.

Про це Громадському радіо повідомив її адвокат Ярослав Яценко.

За його словами, вчора, 14 листопада, Аліса Виноградова вийшла з кафе у центрі Києва, і прямо на виході з кафе троє людей у цивільному без жодних пояснень, не представившись, заштовхали її у автобус і повезли у невідомому напрямку.

Після цього адвокату Аліси Виноградової Ярославу Яценку стало відомо про те, що вона перебуває у поліції Вінниці.

«Вчора о 23:15 поліція Вінниччини у своєму Facebook повідомила про те, що вінницькі поліцейські затримали Алісу у Києві. Близько 1 ночі мені зателефонувала сама Аліса і повідомила, що вона знаходиться у Вінниці, у поліції, і буде ночувати у ізоляторі тимчасового тримання», – сказав Ярослав Яценко.

«Як вінницька поліція так швидко зорієнтувалася в Києві, що знайшла в кафе активістку, яка навіть не зареєстрована в Києві і проживає не за місцем реєстрації за кілька годин після того, як вінницькі поліцейські відкрили кримінальну справу..? Я думаю, що, швидше за все, тут була допомога від тих органів, які, можливо, незаконно здійснюють контроль за телефонами активістів FEMEN», — додав адвокат.

Крім того, за словами Ярослава Яценка, такі термінові і різкі виїзди поліції з одного регіону в інший зазвичай відбуваються тільки у тому випадку, коли слідство особливо зацікавлено у затриманні певної особи.

Нагадаємо, вчора, 14 листопада ЗМІ з посиланням на засновницю руху Femen Анну Гуцол повідомили про те, що невідомі викрали активістку Femen Алісу Виноградову, коли вона виходила із кав’ярні «Світ кави» на Подолі у Києві.

Напередодні у Вінниці, біля головного магазину «Рошен» сталося загоряння декоративного трамвайного вагона. Відповідальність за інцидент взяв на себе рух Femen. Зі слів Анни Гуцол, саме Виноградова підпалила вагон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 15 Листопада 2017 11:55
Дуже добре хоч з дурними дівками зпрацювали ... А справжніх хто буде вилавлювати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus