USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Активісти, міліція і пошта: люстраційна «спецоперація» у Луцьку

10 Квітня 2014 12:30
Очільник Волинської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Ярослав Кравчук відмовився добровільно покинути займану посаду, коли з відповідною вимогою до нього звернулися представники Правого сектору та Автомайдану України. Почувши, що до нього на бесіду приїхали активісти, чоловік зібрав весь колектив в кабінеті, закрив двері та викликав міліцію.

Спецоперацію з візиту до керівника волинської Укрпошти активісти готували у повній таємниці, тому візит Правого сектору та Автомайдану став для Ярослава Кравчува несподіванкою. Прибувши до відділення поштового зв’язку «Луцьк-25», що на Кривому Валу, активісти розділились на дві групи – автомайданівці увійшли до приміщення, а представники Правого сектору заблокували запасні виходи та ймовірні «шляхи відступу».
Щоправда, двері службового входу, де знаходиться кабінет очільника волинської дирекції «Укрпошти» виявились замкненими.
Не змогли потрапити всередину і працівники, які прийшли на роботу. Тоді активісти вирішили спробувати увійти, скориставшись входом у будівлю з приміщення їдальні «Берізка», яка розташована поруч. Проте ця спроба не увінчалась успіхом – кухарі запевнили, що двері ці замкнені, і у них немає ключа, яким би можна було б їх відкрити.
«Синки, ми б раді допомогти, але тут ніяк. Двері ці закриті, ми ними не користуємось», - розводила руками літня жінка.

Та вийшовши на вулицю, активістів чекав «сюрприз» у вигляді наряду міліції.
Працівники правоохоронних органів представились та розповіли, що на пульт черговому надійшов виклик про те, що невідомі здійснюють напад на відділення «Укрпошти», що на вулиці Кривий Вал, 19.

Активісти пояснили, що ніхто нікого не штурмує. Мовляв, все що вони хочуть – це передати директору установи лист зі зверненням. Разом з міліцією представники Правого сектору та Автомайдану знову увійшли у відділення, де їм вдалось поспілкуватись з вахтером. Та заявила, що більшість працівників установи – це жінки, і вони не на жарт бояться таких гостей. Натомість керівник Автомайдану України на Волині Ігор Оборонов зазначив, що ніхто не збирається нікого бити чи катувати.

«Все буде відбуватись у присутності міліції. Нас декілька людей увійде і просто залишить заяву вашому керівникові», - пояснив чоловік.

Лише після цього активістів впустили всередину, де в конференц-залі їх зустрів Ярослав Кравчук. Також у приміщенні знаходився весь колектив установи.
Чоловік пояснив, що йому нічого приховувати, тому розмовляти він буде у присутності колег.

Активісти звернулись до посадовця з вимогою покинути посаду.
Мовляв, є чимало фактів зловживання службовим становищем, а також ряд грубих порушень в роботі установи, про які її начальник добре знав.

Зокрема Ігор Оборонов заявив, що є свідчення працівників, які стверджують, що листонош часто змушують своїм коштом купувати підписки на газети та журнали для того, щоб виконати місячний план.

На це Ярослав Кравчук відповів, що такі працівники є "не чесними на руку", оскільки роблять це з власної ініціативи для того, щоб отримати премію.
Чоловік заявив, що з таким явищем в установі борються.

Також всіляко заперечував інформацію, що водії змушені здійснювати позаплановий ремонт робочих автомобілів своїм коштом, а також те, що чимало працівників частину заробітної плати отримують товарами, які реалізують у відділеннях «Укрпошти».

Спростував він і закид, що ціна на аналогічні товари є завищеною майже в півтора рази. Натомість заявив, що установа регулярно проводить моніторинг цін, тому більшість товарів в відділеннях «Укрпошти» коштують дешевше, ніж, наприклад, на ринку.
Також у розмові активісти зазначили, що володіють інформацією та доказами зловживання директором волинської «Укрпошти» своїм службовим становищем. Мовляв, посадовець використовував працю своїх підлеглих під час будівництва дачі поблизу села Хрінники Млинівського району Рівненської області. Та у відповідь Ярослав Кравчук заявив що все це – наклеп. Як і інформація про те, що чоловік володіє колекцією раритетних автомобілів.

«Маю лише один. Я його купив ще в 60-ті роки», - сухо відповів він.
Представники Автомайдану та Правого сектору заявили, що сперечатись з посадовцем вони не збираються - всю інформацію та докази, якими володіють, передадуть у відповідні органи, які будуть здійснювати перевірку. Насамкінець натякнули керівнику «Укрпошти», що це будуть зовсім не ті перевірки, які були при «старій» корумпованій владі.

Попросивши зареєструвати заяву, активісти отримали відмову. Посадовця спочатку не влаштувало оформлення листа, потім він заявив, що це не є документом, а коли йому сказали, що такий лист є зверненням громадян, він здивувався, «яких ще таких громадян».
Проте представники громадських об’єднань були налаштовані вкрай рішуче. Так, очільник Автомайдану України на Волині Ігор Оборонов заявив, що буде сидіти в прийомній доти, допоки лист не зареєструють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 87
Ті Показати IP 10 Квітня 2014 12:38
Його вже давно треба було взяти за одне місце. Хай ще спитають скільки газет вішають на поштарок і вони закладають свої гроші. А він хати строїть.
Світлана до Ті Показати IP 29 Квітня 2014 20:50
А це чиста правда за що залишається жити і дітей годувати при таких цінах та мізерній зарплаті! Неможливо вже зарплату вкладати в каси пошти! Хочу спокійно працювати бо мені подобається ця робота! А ті плани такі високі що ніяк неможливо їх виконувати і на перед списувати того що ще не продано!
допекло Показати IP 10 Квітня 2014 12:43
І чим вже не вгодив цій гопоті Кравчук? У Івано-Франківську "побратимів" цих вчорашніх наркоманів просто вигнали з міста і добре зробили - в місті спокій. Скільки можна терпіти вибрики зграї нароб, які завтра можуть прийти до кожного громадянина і принести таку ж "фількина грамоту" з якимось вимогами? Ці правосєки дограються, що хтось з їхніх жертв візьме рушницю і вріже по них картеччю.
спостерігач до допекло Показати IP 10 Квітня 2014 13:21
а ви шановний читали ту фількіну грамоту????? там для вас є окреме фото....))
Покидькам допекло до допекло Показати IP 10 Квітня 2014 14:57
Бризкання слюною в бік Правого Сектору наглядно показує, що для них роботи в Луцьку вистачає.
Анонім до Покидькам допекло Показати IP 10 Квітня 2014 16:41
Роботи для них, у військовій частині у Володимирі - непочатий край!!!
Правий сектор до Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 21:22
Ось відправим всяку владну наволоч на люстрацію, почиститмо тили від бруду - і зразу у Володимир!! А доти - фігушки ))
кравчука геть!!! до допекло Показати IP 13 Квітня 2014 21:55
по перше ми не голота!! по друге, якби не заслужив ніхтоб його не чіпав.... що ж правого сектору так їх методи радикальні, можливо не скрізь умісні, але вони хоч шось роблять( я маю на увазі що до укрпошти). може кравчук,якщо й не піде то хоч боятися буде, робити щось протиправне!
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 12:46
Тобто роби що хочеш, зривай роботу установи, а викликана міліція тебе ще й прикриє. Додемократились.
Луцьк Показати IP 10 Квітня 2014 12:47
Сцикуни, йдіть до війскомату записуйтесь у військо. Тільки те і можите, що жінок лякати.
спостерігач до Луцьк Показати IP 10 Квітня 2014 13:18
щось зовсім в їх очах невидно переляку ))))) напевно покликав значну частину жіночого колективу, можливо боявся що його там будуть бити ))) і щоб було ким оборонятися(((( - такий план вам нічого ненагадує????
Анонім до Луцьк Показати IP 10 Квітня 2014 15:00
О! То Ярослав Кравчук, виявляється, жінка?!?!
хех) до Луцьк Показати IP 10 Квітня 2014 15:01
Та там такі жіночки що розігнали б і 100 спецпризначенців) будь-кому фору ще дали б ) і начальничка свого скрутили б і здали, та бояться що відкупиться, а вони без роботи залишаться)))
lutsk до Луцьк Показати IP 10 Квітня 2014 18:12
а ти взагалі що робиш ? зроби щось сам а потім коментуй
Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 13:03
О, Аркаша Соломатін ще на свободі...
Ozz Показати IP 10 Квітня 2014 13:03
Давно пора! ПРо автомобілі і газети, які вішають на поштарів - ЧИСТА ПРАВДА! Правий сектор, дожміть його нарешті!
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 13:03
чого вн мовчать про пітпал машин в шацьку і спобу навязати свою волю державному реістратору
111 Показати IP 10 Квітня 2014 13:09
Люстрація (від лат. lustratio — очищення через жертвопринесення[1]) — заборона діячам високого рангу, які скомпрометували себе, впродовж певного часу або пожиттєво працювати на державній службі. А де ж тут (у статті) докази щодо зловживання службовим становищем, крадіжки? Просто комусь дуже хочеться на це місце, ось і каламутять воду. Нехай доводять усе на основі фактів. Бо доживемося до того, що мати таврію чи "копійку" буде вважатися розкішю. А таких колекціонерів пів країни.
ЦАР до 111 Показати IP 10 Квітня 2014 21:05
а ви це почитайте http://4vlada.com/investigations/33985
Бульба Показати IP 10 Квітня 2014 13:14
Жидобандеровцев на гиляку.
Лучанин Показати IP 10 Квітня 2014 13:14
в міграційній службі послали їх на три букви і тут також тим самим закінчиться. би*лота неосвічена!
Петро Показати IP 10 Квітня 2014 13:17
Кравчук старий працівник, який більше криком та залякуванням "налагоджував" роботу пошти. Він звик за рахунок простих працівників, виконувати забаганки тих, хто платить гроші (підписка газет і журналів, розповсюдження рекламних флаєрів та різних товарів), але не в касу пошти, а особисто йому. ПОРА на пенсію!!! Але після ревізії його роботи.
лучанка Показати IP 10 Квітня 2014 13:35
ХЛОПЦІ У ВАС НЕМАЄ БАЖАННЯ ЗВЕРНУТИСЯ НА ТЕРЕМНІВСЬКІЙ ДЕ СЬОГОДНІ БАГАТО ХЛОПЦІВ НА МОБІЛІЗАЦІЇ? ЧИ ВАМ І ВДОМА ДОБРЕ? ОСЬ ДЕ ПАТРІОТИЗМ
1221 Показати IP 10 Квітня 2014 13:44
Ходят по дороге бандерлоги
Олена Показати IP 10 Квітня 2014 14:04
А де офіційні докази протиправних дій Кравчука? Сьогодні можна говорити що завгодно. Я лучанка і ніколи не чула, щоб Кравчук чи члени його родини "жирували" за рахунок інших. Впевнена, що на цю посаду вже мають "свою" людину, але чи буде при новому керівнику щось краще? Не вірю!
Ліля до Олена Показати IP 1 Травня 2014 10:09
А де Ви, Олена, хотіли таке почути, невже з газет? Ті, хто має хоч якесь відношення до пошти - усім відомі ці факти, а зарплата газетами і товарами - чиста правда, я сама отримую таку на цьому підприємстві, скільки можна?!. Хлопці молодці! Хтось мав би покласти цьому свавіллю кінець!
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 14:11
А чим вже вам-рекетьорам там давали - поштовими марками чи конвертами?
лучанин Показати IP 10 Квітня 2014 14:12
клоуни
Податківець Показати IP 10 Квітня 2014 14:13
Цікаво скільки чесний Оборонов заплатив податків з бізнесу - виробництва причепів?
Ввв Показати IP 10 Квітня 2014 14:35
Бидло правого сектору i автомайдану, валiть з нашого чудового чистого м. Луцька!!!! Навiть читати про вашi тупi заходи не хочеться! Ми всi вже побачили, як ви не хапали дорогi авто синiв Януковича!!! Як ви загадили центр столицi, i потрощили наш центр мiста! Що у вас спiльного з благородними намiрами нашого народу?? Вас всiх, вже дуже скоро пересадять по тюрьмам, це в кращому випадку, або вiдправлять на той свiт!!!! Ви аморальнi злодюги, нiчим не кращi за попередню владу!
ДО ВВВ до Ввв Показати IP 10 Квітня 2014 21:10
ТО якого х.я ти читаєш? Країну чистять від таких у**бків як ти, який тільки і може шо сидіти за клавою і тролити. Ти чмо галіме.
ми до ДО ВВВ Показати IP 11 Квітня 2014 00:33
А нормальний діалог можеш вести, без у"бків і чмо? В тім і діло що не можеш, знаєш що аргументів на захист не вистачить
Офісна мишка Показати IP 10 Квітня 2014 14:37
Я була там вранці, але пропустила все цікаве :-(
ми Показати IP 10 Квітня 2014 14:42
"очільник Автомайдану України на Волині Ігор Оборонов заявив, що буде сидіти в прийомній доти, допоки лист не зареєструють." - цікаво, зареєстрували той лист чи ні? Якщо ні, то потерпіть ще трішки, не реєструйте. Нехай Оборонов идить в прийомній, Луцьку буде спокійніше.
Філософ Показати IP 10 Квітня 2014 14:52
Листонош змушують передплачувати газети вигідних для Кравчука видань. Оскільки це приватні газети, то напрошується висновок у чому його інтерес до них, Давно пора гнати в шию цього хабарника.
Я Показати IP 10 Квітня 2014 14:59
Главная / ЭКОНОМИКА Для правительственных столовых накупили ягнятины по 380 грн/кг 10 апреля, 11:15 | Утро.UA 7 миллионов гривен выделят из бюджета страны на продукты питания для правительственных столовых №1 по ул. Банковая и №2 по ул. Шелковичная, 1. Издание "Наші гроші" ссылаясь на информацию Вестника госзакупок сообщает, что ГП Государственное управление делами («ДУСя») по обслуживанию официальных мероприятий «Гарант-сервис» по результатам тендеров заключило ряд соглашений на поставку продуктов питания на общую сумму 7 млн гривен. Так, например, мясо и мясопродукты обойдутся в 4,45 млн гривен. Ягнятина - 380 гривен за кг, свиная корейка на кости – 69 грн/кг, свиная корейка без кости - 72 грн/кг, свинина запеченная в черносливе - 81,59 грн/кг, говяжий язык в сале - 97,87 грн/кг, Дарницкий балык - 161,81 грн/кг. Еще 2,55 млн гривен будет потрачено на молочные продукты и сыры. Особого внимания заслуживают следующие сорта сыров: итальянский "Пармиджано Реджиани" - 351 грн/кг, итальянский "Грано Падано" - 264,6 грн/кг, французский "Мини Бейби Бель" - 218,75 грн/кг. Что касается тендеров на закупку фруктов, рыбы и других продуктов, то "Гарант-Сервис" пока их не объявлял. Многие пользователи соцсетей крайне негативно отреагировали на столь дорогие продукты для правительственных «общепитов». По мнению обычных украинцев, подобные затраты выглядят нелогичными на фоне экономического кризиса, урезании соцпрограмм и замораживании минимального прожиточного минимума. Напомним, в прошлом году в правительственных столовых подавали спинки осетра холодного копчения экстра по 495 грн за кг, зеленый лук - по 168 грн/кг и всеми известную малину за 672 грн.
Я Показати IP 10 Квітня 2014 15:00
Вот кого треба люструвати!!!!!!!!!!!
Конверт Показати IP 10 Квітня 2014 15:05
До чого тут баранина, коли мова йде про Кравчука, якого треба давно вже гнати з Волиньпошти. Корупціонер, яких мало в Україні. Тому так довго і тримається. Побачимо, хто його буде захищати із продажних газет. .
Луцька до Конверт Показати IP 10 Квітня 2014 15:20
А судді хто??? Чому я маю вірити Правому сектору? Нехай правоохоронці доведуть, а тоді звинувачують.
кравчука геть!!!! до Луцька Показати IP 13 Квітня 2014 22:02
а ти не вір правому секторові, а вір працівникам укрпошти! зайди на будь яке відділення укрпошти і спитай чи все що тут написано правда? почуєш справжню відповідь.
він Показати IP 10 Квітня 2014 15:19
точно для когось місце зачищають
Василь Показати IP 10 Квітня 2014 15:29
Правильно хлопці зробили! Усі звинувачування, які вони висунули проти Кравчука,-чиста правда! І жіночий персонал "правого сектора" зовсім не лякався. Навпаки, усі не можуть дочекатися, коли цю банду, нарешті, розженуть. А ті, хто паплюжить громадські організації (як самооборона,правий сектор) -або самі корупціонери, або дурні!!!
Анонім до Василь Показати IP 10 Квітня 2014 15:43
Тут є ще проплачені боти і тролі, які злітаються на кожну новину про правий сектор і в коментах тупо обс*рають.
ЦАР до Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 21:13
Це чиста правда. Робиться все для того, щоб викликати негатив до ПС. ТОму що вони бояться, що і до них прийде ПС і прийдеться за все відповідати.
Соромно спостерігати Показати IP 10 Квітня 2014 15:50
Я не можу зрозуміти: ці хлопці ніде не працюють взагалі? Тоді виникає питання - а за рахунок чого вони живуть? Цілими днями бродять по місту з безглуздими витівками. Я зовсім не знаю керівника пошти в Луцьку, але невже це такий стратегічно важливий для міста об'єкт щоб ним займатися. Та й ті звинувачення котрі були перераховані під час цього візиту виглядають непереконливими. Треба врахувати що в кожній організації завжди знайдуться один або декілька працівників готових оговорити свого керівника. Особливо якщо такі працівники мають порушення дисципліни в своїй роботі. Взагалі виникає питання: на якій підставі ПС та Автомайдан вмішуються в справи підприємства? Цим ходінням і залякуванням людей потрібно покласти край, так як ці факти уміло використовуються російськими засобами масової інформації для демонстрації того що в Україні відбувається анархія і безпредєл. І дійсно для Росії і сеператистів на Сході України це дуже вигідна картинка.
Луцька до Соромно спостерігати Показати IP 10 Квітня 2014 16:10
Повністю погоджуюсь. Для того, щоб оцінювати роботу будь-якої організації та її керівника треба провести хоч якесь розслідування, подивитися хоч якісь документи і тоді робити висновки. Цим мають займатись компетентні люди. Впевнена, що цього ніхто не робив. А вимагати звільнення, бо хтось щось сказав - це або недалекість, або "замовлення" від когось, хто хоче на це місце сісти, або помста. Таке враження складається у простих людей. І це стосується не лише Кравчука.
правдоруб до Луцька Показати IP 10 Квітня 2014 16:54
Да там анонімками завалили той кабінет в ОДА на другому поверсі, де ті "люстрануті" сидять, от вони кожного вечора "розклад" завдань отримують і в'йо шаритись по місту, людей лякати і протиправними діями займатись!!! Є відповідні органи, пишіть або передавайте свої анонімки туда, а вони розберуться, а не різним неробам брати на себе якусь каральну місію, теж мені "народні месники" виявились!!!
Олена до Соромно спостерігати Показати IP 10 Квітня 2014 16:58
А так просто зайдуть в один банк в другий, на заправочку навідаються і мають на місяць за що "жити", а ви працюйте, працюйте... Коли всіх обійдуть, тоді і до вас завітають, по квартирах почнуть ходити, по автостоянках, а що - з кожним днем в країні "покращення", а їм жити на щось треба, то готуйтесь...
lutsk до Соромно спостерігати Показати IP 10 Квітня 2014 18:19
Соромно читати те що пишуть такі люди як ви .Люди які просто 23 роки спостерігали і нічого не робили і втратили все що можна було . Хлопці молодці якщо їх не буде а будуть одні спостерігачі то нічого не зміниться.
ппп до Соромно спостерігати Показати IP 29 Квітня 2014 11:43
Не для луцька, а для цілої області
працівникам пошти Показати IP 10 Квітня 2014 15:57
Виконуйте нормально свою роботу, а то навіть листи по абонентським скринькам скринькам не можуть, читати не вміють, а начальниця відділення на Кривому Валу не знає чи забула, що для людей треба працювати, а не гарчати
раби Показати IP 10 Квітня 2014 16:31
Хлопці молодці . Гоніть його.Може дочекаються люди щоб перестати робити на цього злодюгу, брехуна. Кравчука Ми роками строїли хату на Станіславського,22, а хрінники це нова стройка хапуги. А як ми написали скаргу на Київ, то він нас зїв.
ВВС Показати IP 10 Квітня 2014 16:49
А у центральних ЗМІ подають інформацію і сміються, що немає бандерівців? Так ось вони, власною персоною, полюбуйтесь!!! А то приїздять журналісти, молодь з різних Східних регіонів і говорять, що які тут на Волині всі привітні, доброзичливі, ніяких бандерівців не зустрічали... ось полюбуйтесь і ці хороводи кожен день!!! Так що не брешіть! Вони Є!!!
свг Показати IP 10 Квітня 2014 17:09
можливо Кравчук-хапуга та корупціонер але хто дав право якомусь пс ходити і висовувати якісь звинувачення.
Тікі так Показати IP 10 Квітня 2014 18:29
Кравчук, перший який вигнав цих баранів за двері. Не знаю його і його діянь, але має бути закон. В природоохоронну прокуратуру не йдете, а тут посаду теплу знайшли. Міліція має відкрити провадження за хуліганські дії.
Тільки так Показати IP 10 Квітня 2014 20:21
Хочете докази?. Поїдьте в автобазу зв"язку і подивіться на автомобіль ВАЗ 55-71 (Волга) з якого було вийнято новенький мотор і запчастини, а вставлено все старе. Переверніть машину і побачите чому нова машина вся порізана і переварена. А тому що директор з хламу робив собі раритетну машину "Победу". Після того як машина була зроблена як лялечка, зварювальника Скопюка Леоніда він вигнав з роботи навіть нічого не заплатив. Супроводжуючий пошти Ващук написали скаргу в Ген. дирекцію та прокуратуру , де вислали докази з фотографіями але Кравчук відкупився від прокуратури за чималу суму грошей. На роботу Кравчук прийняв начальником ремонтної дільниці 70річного Вітюка В.І., який і раніше там працював і крав всі запчастини з машин. А зараз директор має на ГПЗ свою фірму по роботах з машинами і туди мають доступ лише Вітюк і клемра тому-що там робляться всі його шість раритетних машин. Все що він оправдовувався перед правим сектором брехня. Іще за будівництво до нього ніхто не добрався і за торгівлю де він прокручував тисячами грошей в свій карман. І в сейфах і банках у нього чимало грошей. От так він все життя обкрадав пошту.
Анонім до Тільки так Показати IP 10 Квітня 2014 21:31
Ви думаєте, цих коментаторів цікавлять докази?
Ото дали! Показати IP 10 Квітня 2014 20:33
Позор для керівника, який іще й всіх працівників зібрав щоб чули його позор. Дай людям спокійно працювати , іди діду додому та гляди внуків . Хоть хлопці цього пердуна налякали.
в крематорий жида Показати IP 10 Квітня 2014 21:25
этот абаронов - конченный жидяра-кришнаит...хитрожопый как все жиды - одно время торговал обувью, потом у кришнаитов жульничал...дичь какая-то - жидок вдруг стал укр.наци!
Лучанин до в крематорий жида Показати IP 10 Квітня 2014 23:09
От тим більше вам всім має бути соромно. Що ви, наче щирі українці сидите в інтернеті і гадите. А людина хоч щось робить.
знайомий Показати IP 10 Квітня 2014 21:54
Всі, питання, які ставилися цьому злодію, всі правильні. Людина давно втратила совість, хоч вже йде 65 рік. Нехай розповість як отримує гонорари від редакцій газет у власну кишеню, за те що листоноші на 800-900 гривень купували за власні гроші газети. заставляє працівників купувати товари на пошті, ціни на які у півтора рази вищі як в магазинах або на ринку. А саме позорно, що прикривавється жінками, яким він роками платить копійки.
сусіди Кравчука Показати IP 10 Квітня 2014 22:41
Ми знаємо його, як не зовсім порядну людину, пихату і наглу. І бачили постійно як на стройці його хати на Станіславського,22 постійно працювали люди пошти і завжди матеріали привозили поштовські машини і Клемра днював тут і ночував. на тому будівництві
Лучанка Показати IP 10 Квітня 2014 23:08
Поштарка, яка носить моїй мамі пенсію, постійно плаче і благає купити хоч одну газетку, бо за лишок вона платить своєю зарплатнею.
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 23:17
Люди!!!! Добрі, пора створити ЛІВИЙ сектор! До нього теж попадуть одні мужлани, які завжди ходять на ліво! А нам всерівно, ЯК БИ НЕ БУЛО ВІЙНИ!
Богдан Показати IP 10 Квітня 2014 23:57
Знайома працює на Укрпошті. Зарплата біля 1500 грн. Про практику викупу продукції і таким чином виконання плану теж розповідала. Поштарка, яка приносила нам в офіс газети, продавала їх зі знижкою, дешевше за роздрібну ціну, тому що інакше довелось би самій викупляти. Якщо всі працівники незадоволені політикою керівництва, чому ж ніхто не встав і не розповів реальний стан речей? Невже так дорожать роботою за 1500 грн?
Втрн Показати IP 11 Квітня 2014 09:36
Ті, хто захищає Кравчука,-його свита, або зовсім тупі полішуки! Його корумпований слід тягнеться до гАрбузова, а може і вище. З волинськими поштовиками знайомий з часів Кучеренка, Фурманчука,Проживальського,Попова. При совєтах керівники крали потихенько, бо можна було поплатитися партквитком. А з 90-х років почали красти відкрито і з кожним роком все більше, і більше! В міліції-бандити і садисти, Служба Національної Небезпеки-ворожа, армія-розкрадена ,прокуратура ,суди-продажні і т.д. І Кравчук ,спочатку крав з оглядкою, а потім-відкрито, нікого і нічого не боячись. Так що все, що пишуть про нього і його подружку-все правда. Неофіційно запитайте в його співробітників-розкажуть. А відкрито виступити бояться,затурканий народ!! А правий сектор-молодці !!!
Віктор Показати IP 11 Квітня 2014 09:37
Якби хтось один посмів підняти голову чи сказати правду, сьогодні він пішов за тими кого Кравчук звільнив за неугодство. А нам хай якісь грошу а требе працювати
Кравчук брехун Показати IP 11 Квітня 2014 12:25
За рахунок пошти в Кравчука шикарна кватрира по вул.Саперів, будинок на Станіславського, дача на Хрінницькому водосховищі, дача в с.Згорани Любомльського р-ну, шикарні автомобілі для всієї родини. Використовуючи своє положення в 2013році через сільську раду отримує земельну ділянку в с.Рованці під будівництво, хоча для простих смертних землі немає вже давно. Земля ( приблизно 1 га. в Рожищенському районі с.Носачевичі, земля в Ківерцівському районі, пане Кравчук, список продовжувати, чи може самі признаєтесь?????????? Скільки вже можна за рахунок пошти збагачувати свою сім'ю????
До Клемри Показати IP 11 Квітня 2014 12:31
Шановний начальник поштової автобази Клемра, прийди в Правий Сектор та напиши розкаяння у своїх поганих справах, які ти робив для Кравчука. ЯКщо не прийдеш - після Кравчука візьмуться і за тебе. Ти скільки років покривав його - це тобі з рук просто так не зійде. Якшо зізнаєшся то будеш спокійно на пенсії відпочивати. Кравчук зря вчора не написав заяву, на нього дуже багато є поганого. Якщо це все попаде в прокуратуру - не тільки Кравчук сяде за грати.
В.Г Показати IP 11 Квітня 2014 20:02
Ми Кравчука знаємо багато років. Ця гнида вам за копійку очі повидряпує. І ми про його "діяльність заємо з молодих років. І про його злодіянія. А те що ви пишете сумніву ні в кого не має, що все правдв. А ті жіночки в дирекціх, що голови на фотографії поховали, як страуси, що вони можуть сказати він все життя був трусом от і скликав всіх . може хотів, щоб ті жіночки врукопашну билися з правим сектором. А тут не получилося. , певне старий з перуляку в штани н-бив. Хлопці молодці. \Гоніть його.
Ірина Показати IP 11 Квітня 2014 20:38
коментар було видалено
В.Г Показати IP 11 Квітня 2014 20:49
Ми Кравчука знаємо багато років. Ця гнида вам за копійку очі повидряпує. І ми про його "діяльність заємо з молодих років. І про його злодіянія. А те що ви пишете сумніву ні в кого не має, що все правдв. А ті жіночки в дирекціх, що голови на фотографії поховали, як страуси, що вони можуть сказати він все життя був трусом от і скликав всіх . може хотів, щоб ті жіночки врукопашну билися з правим сектором. А тут не получилося. , певне старий з перуляку в штани н-бив. Хлопці молодці. \Гоніть його.
віталій мельничук Показати IP 11 Квітня 2014 23:29
а чому ви до голови апеляційного суду(філюка петі) не приїхали, та є на що подивитись- с*икуни?
кравчука геть!!!! до віталій мельничук Показати IP 13 Квітня 2014 21:48
повністю підтримую ту думку , що Кравчуку давно потрібно на пенсію!!!!!!!!!! скільки він крові випив з своїх рядових працівників! невже за скільки років ще мало!!! скільки грошей поклав собі в карман!?як він людям в очі дивиться.....
Ірина Показати IP 13 Квітня 2014 15:23
ПС молодці. Очищайте нашу землю від такої нечисті Кравчуків та Філюків.
Олександр Показати IP 14 Квітня 2014 10:20
Кравчук крав без оглядки. Ще в 2003році правоохоронні служби зняли злодія з самальота в Києві, як він вертався з Франції, бо він і там відмітився. Спасло його від тюрми тільки те, що він на довгих три місяці попав в псіхушку, а на пошті якраз була перевірка з Києва. Колектив був переляканий до смерті, бо Кравчук босий прибіг на роботу і штани на шнурку тримав. Всі ховали його від перевіряючих. Вже тоді його звільнили, але згодом допомогли повернутися. Отак безславно закінчується поштова кар'єра.
Іван Показати IP 14 Квітня 2014 19:12
А чогож ваш товар не буде дорожчий. Коли заключаєм договора з дирекцією, Кравчук залежно від товару чіткий відкат 10-20 відсотківю Ми ті відсотки носимо в дирекцію як діти до школи. А день народження Кравчука чи його Музичук це особливі відкати. Як ця банда достала нас не говорячи про колектив. Пора їх давно люструвати. Хлопці ПС вперед. Тіль ви спасете Україну від такої наглоти. Підключайте до себе громадскість. Я іду перший.
Читач Показати IP 14 Квітня 2014 20:20
ПС Ви возите за собою ті лапті, що пишуть про вас єрунду. Ми подивилися декілька Ваших зйомок і там кругом одне й те саме. Тим лаптям добре певно платять. Але Ви на ту шваль уваги не зверайте. Ви робите добрі діла. Гоніть цю банду з нашоє\ї землі.
Набридло дивитися на Показати IP 14 Квітня 2014 23:16
Кому ви вірите? Правий сектор? Ви хоть маєте уяву хто це такі? Знаю особисто людей яким пропонували туди увійти і що за це вони будуть мати. Це безголові мужлани які хочуть легких грошей і готові виконувати вказівки тих ,"кому це дуже потрібно". Відкрийте вже очі, нарешті! Вас вже геть всіх під гіпнозом тримають?
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2014 13:02
В Правому Секторі ніяких грошей нікому не платили і платити не будуть. Люди в ПС всі за ідею та за справедливість. Перевірено на 100 %. НІ ПІД ЧИЮ ДУДКУ ВОНИ НА "ПЛЯШУТЬ". Коли є підтвердженні факти зловживанням, тоді ПС і починає діяти і абсолютну ні за які кошти тільки за СПРАВЕДЛИВІСТЬ.
Поштовики Волині Показати IP 15 Квітня 2014 15:30
Ярослав Федорович, Ви опустилися до такої межі, що вся область жалілася нам, що Вас не підтримав колектив дирекції, коли прийшов Правий Сектор з вимогою Вашого звільнення. А чого ж Ви хотіли від колективу? ми не заперечуємо, що Ви працювали, але Ви ж за це отримували заробітну плату, і не малу. Ми говоримо про друге - Ви всю свою діяльність знищували інакомислячих людей, розумних, інтелегентних. Настав час відповісти перед всевишнім за свої діяння. Ми пам'ятаєио як Ви нашими руками позбувалися працівників дирекції. Прибрали заступника по технології, голову профкому, які були прекрасними спеціалістами. Але їх біда була в тому, що вони завжди були за людей і Вам не вдавалося цих людей "зігнути" під себе. Як підло Ви розправилися з начальником ЦПЗ в Любомлі, Старій Вижві, Нововолинську, Рожищах.... тільки тому, що вони відмовилися задовільняти ваші особисті блага. Як не по-людськи Ви вели себе на обласних селекторних нарадах, принижуючи начальника ЦПЗ Маневичі - Грамотну людину, яка очолювала колектив і постійно з ним виконувала плани. Ви навіть мстили тим, хто все життя прислужував Вам і прикривали Ваші махінації. Ви вигнали начальника цеху оброблення пошти в Луцьку, свого заступника з фінансів, тільки тому, що вони посміли перечити Вам в результаті чого стали Вам не потрібними. А багатьом працівникам було далеко до пенсійного віку. Вас не підтримав колектив і дав Вам оцінку. ДОСИТЬ ПОЗОРИТИ ПОШТОВИКІВ ВОЛИНІ !!!
Богдан Показати IP 17 Квітня 2014 13:04
Після поїздки в Київ, Кравчук пішов у відпустку. Зазвичай після відпустки пишуть заяву на звільнення.
Бандерівець до Богдан Показати IP 17 Квітня 2014 23:17
злякався чи що? невже хлопці з Автомайдану та Правого сектору були праві про його злодіяння?
С.А Показати IP 17 Квітня 2014 20:45
Так він сей рік ще й не працював. Лютий, березень -відпочивав, а квітень втікав від зелених чоловічків.
Поштовик Показати IP 23 Квітня 2014 20:20
Чому ж не працював. Появиться в дирекції, за рахунок пошти своїй свиті роздастьрізні допомогиі, а простому люду, те що зноса капне. Працівники пошти пишуть заяви про надання допомоги на лікування, операції. Їм Кравчук виділяє 500грн, дуже рідко одну тисячу., при тому що зарплата в людей 1500-2000 тис.грн. А тут в грудні-січні Заяву на матеріальну допомогу пише його протеже МУЗИЧУК (певно палець порізала і що ви думаєте. Дав допомоги 6600.00грн (шість тисяч шістсот грн:)., бо зарплата в неї бачте дуже мала - складає 6600.00грн в місяць тоже..Слабо перевірити.Отак і керує безсовісна людина поштою..
Тріумф Показати IP 25 Квітня 2014 20:27
Сьогодні "царя" звільнили...пошта Волині святкує...
Богдан Показати IP 29 Квітня 2014 12:14
А хто займе вакантне місце?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus