USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правий сектор» може стати партією і піти на вибори

3 Лютого 2014 11:19
На відновлення переговорів між владою та опозицією ще до початку нової сесії наполягають ветерани-афганці, а також "Правий сектор", який взяв на себе відповідальність за початок штурму на Грушевського.

Одним з очільників руху є Дмитро Ярош, - йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.


Ярош за освітою філолог, а родом з Дніпродзержинська. Прес-аташе руху - Артем Скоропадський. Колишній журналіст-росіянин цієї зими остаточно перейшов на бік протестувальників. "Правий сектор" має і бійців, і юристів. Поява "Правого сектору" як організації стала сюрпризом для всіх. За останній тиждень кількість прихильників лише в соцмережах збільшилась в десятки разів.

Це і радикальні націоналісти, і футбольні фанати, і крайні праві, і крайні ліві, і скінхеди. Кістяк організації складають організації "Тризуб", УНА-УНСО та "Білий молот".

Єдине, що їх єднає – прагнення боротьби з тотальною корупцією і терором офіційних силових структур.

"Правий сектор" став першою організацією, яка взяла на себе відповідальність за радикальні дії. Втім, координатори спротиву не приховують – "праві" координують свої акції з "офіційним" Майданом. Єдина людина з "офіційних опозиціонерів", якій вони безумовно довіряють – Андрій Парубій. Його вони готові делегувати на перемовини з Януковичем. "Найголовніші позиції – звільнення всіх заручників, припинення кримінальних справ і повернення до Конституції того зразка, який є більш лояльним для українського населення", - каже член "Правого сектору" Андрій Бондаренко. В разі пасивності влади "праві" обіцяють відновити "демонстрацію сили". Як повідомляє кореспондент ТСН, "Правий сектор" вирішує перетворитись на справжню політичну партію. Офіційну структуру на кшталт "Батьківщини" чи "Свободи". Реєструватися в Мін'юсті та балотуватися в парламент. Цей план поки не озвучують офіційно, але таке рішення "Правим сектором" уже прийнято.

Раніше повідомлялося, що "Правий сектор" і афганці Майдану вимагають взяти участь у переговорах з владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Роман Показати IP 3 Лютого 2014 11:57
Ну це вже ваащее...!!!
Тарас Показати IP 3 Лютого 2014 11:59
Які футбольні фанати? Це ультрас!!! Досить їхніх виходок на стадіонах побачити, щоб зрозуміти які це відморожені на всю голову і таких ще як партію зареєструють? Ну тоді взагалі суспільство хворе! Ніде такого в світі немає!!!
Андрій Показати IP 3 Лютого 2014 12:11
Треба пакувати чемодани і валити десь в Танзанію, там хоч нема такого дебілізму!
Андрій76 до Андрій Показати IP 3 Лютого 2014 12:35
Ага...Добре там де нас нема...Де українська родина-там скрізь лиха година...
Спостерігач Показати IP 3 Лютого 2014 12:38
Говоріть що хочте, але це люди з ідеєю, а ви хто??? Тільки й можите сидіти і с____ти в коментарях, а вони патріоти, нехай надемоційні, зате патріоти, а ви хто?
Андрій76 до Спостерігач Показати IP 3 Лютого 2014 14:49
А ми ті,хто кормить і поїть вас дармоїдів на майданах. Тільки за прошлий місяць знаю точно українська громада у Венеції зібрала більше 10000євро на підтримку мітингувальників у Києві. І таке робиться не тільки в Італії,а й по всій Європі.Гроші збирають священники і передають до Києва. А ви шановний спостерігачу не знаючи людей,не маєте права"розписуватись"за всіх і підганяти усіх під одну"лінійку"...
Всезнайко Показати IP 3 Лютого 2014 12:41
Коротше кажучи, Правий Сектор всіх подонків зібрав...
овруч Показати IP 3 Лютого 2014 12:52
фашизм это прошлое или будущее Украины ? совсем офигели на майдане ? Социализм - вот будущее Украины
порада Показати IP 3 Лютого 2014 13:05
Правому сектору потрібно піти в могилу. Якщо не піде сам - загнати силою
НОНА Показати IP 3 Лютого 2014 16:24
Це добре коли така організація як "Правий сектор" хоче легалізуватися. Легалізуватися це означає дотримуватись певних правил. Тільки не зрозуміло які афганці разом з ними. Переродження підпільної організації в партію додасть порядку в державі і змусить владу враховувати інтереси цих громадян в проводимій владою політиці. Вихід "Правого сектору" на політичну арену врівноважить націоналістичну "Свободу" більшим радикалізмом. Ось ми і починаємо в Україні помічати певні прояви демократії, коли кожна політична ідея має право бути офіційно почутою в суспільстві. Тільки відхрестіться від цього провокатора Парубія, який у Верховній раді димові шашки палив. В його голові окрім "Банду геть!" нічого толкового немає. Успіху вам панове радикали.
Андрій до НОНА Показати IP 4 Лютого 2014 00:22
Спустись на землю, підстилка ф****тська! Пустимо цих отм*розків до влади і п**дець нашій славній Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus