USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Алкоголь, булінг, азартні ігри: у Луцьку видадуть книгу про основні загрози для дітей та молоді

10 Лютого 2022 17:23
10 лютого в Луцьку відбулося чергове засідання ради церков при міському голові. У засіданні взяли участь міський голова Ігор Поліщук, а також представники церков різних християнських конфесій міста.

Про це інформують на сайті міської ради.

Традиційно, засідання розпочали із молитви. Потому присутні обговорили підсумки роботи ради церков за 2021 рік, згадали про реалізовані проєкти та виклики, із якими зустрілись.

Зокрема, у Луцькій міській територіальній громаді триває реалізація програми із протидії поширенню наркоманії. Депутат міської ради Роман Кравчук розповів, що протягом останнього часу було проведено дуже ґрунтовну роботу в цьому напрямку, а заходи запроваджуються комплексно: починаючи від закриття мережевих каналів поширення наркотиків та до виховної роботи із молоддю міста.
За дорученням міського голови Ігоря Поліщука було сформовано команду фахівців, які проводять роз’яснювальну роботу у навчальних закладах. Ними було складено навчальний ресурс у формі книги із назвою «Знати, щоб жити». У такій книзі буде викладено 14 основних тем, що можуть становити загрозу для дітей та молоді: алкоголь, булінг, азартні ігри, поведінка у мережі та багато іншого. Наразі видання вже готується до друку та скоро побачить світ.

Передбачається, що цього року також розпочнуться зйомки фільму про шкоду наркоманії, алкоголізму та інших згубних звичок.
Крім того, було позитивно відзначено діяльність Центру медіації та корекції сімейних взаємовідносин, або ж коротко «Центру сім’ї». При установі функціонує Школа сімейного життя, покликана підготувати молоді сім’ї до побудови міцної родини.
Читати ще: Шлюб – це жива істота, а спілкування – її серце: у Луцьку провели перше заняття Школи сімейного життя

Обговорили присутні також необхідність проведення Четвертого молитовного сніданку Волині, організації Дня подяки, Форуму відповідального батьківства та зйомки серії освітніх телепередач про найважливіші християнські релігійні свята. За підсумками засідання ради церков було сформовано план роботи на новий 2022 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 10 Лютого 2022 19:22
додайте туди ще церкву та новини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus