USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Алкоголь довів депутата Волинської облради до реанімації

23 Липня 2009 18:48
Одного з депутатів Волинської обласної ради госпіталізували через алкогольне отруєння, – повідомляють 23 липня «Волинські Новини».
 
Новину власного кореспондента газети «Волинь-нова» у Ковелі Ярослава Гаврилюка, опубліковану в сьогоднішньому номері видання, подаємо дослівно:
 
«Близько 17-ої години дня до приймального відділення Ковельської центральної районної лікарні в стані сильного алкогольного сп’яніння було доставлено приватною машиною одного з депутатів обласної ради. Троє його супутників, які теж перебували у нетверезому стані, пояснили медикам, що народний обранець випив не більше 250 грамів горілки і прямо за обіднім столом «відключився», втративши свідомість. Але, як твердять лікарі, від такої «дози» так не п’яніють.
 
Черговий лікар-невропатолог, як і належить в такій ситуації, почав з’ясовувати у чоловіків, які привезли потерпілого, за яких обставин той втратив свідомість, щоб встановити правильний діагноз для лікування. Але ті раптом почали скандалити «Чого розпитуєте! Надавайте швидше допомогу! Рятуйте його!». Емоційні супроводжуючі, збуджені інцидентом, ніяк не могли вгамуватись, не даючи лікарю змоги провести огляд пацієнта, який практично нерухомо лежав на каталці. Пристрасті вляглися лише після того, як медики заявили, що будуть викликати наряд міліції.
 
Отруєного алкоголем депутата госпіталізували до реанімаційного відділення, де йому було проведено курс дезінтоксикації, а вже опівдні наступного дня він наполягав на виписці додому, оскільки почував себе набагато краще, ніж напередодні. Лікування було продовжено – з реанімації чоловіка перевели у невропатологічне відділення».
 
За іронією долі, такий прикрий випадок трапився напередодні сесії обласної ради, де депутати мали приймати звернення до Верховної Ради щодо внесення змін до чинного законодавства по боротьбі з пияцтвом та самогоноварінням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дядя Вася Показати IP 24 Липня 2009 10:54
Чому ж не оприлюднюєте ім"я цього депутата? Країна повинна знати своїх героїв.
Майбутній депутат ) Показати IP 24 Липня 2009 16:56
З депутатів-ковельчан сьогодні був відсутній на сесії Іван Смітюх. Решта доволі бадьоро виглядали ;)
С.Д.Повар Показати IP 24 Липня 2009 17:34
На сесії ховався за бадьорим виглядом депутат-спиртовоз Вася Васковець з фракції БЮТ. Це він ловив білочок в Ковельській ЦРЛ. Ганьба алкоголіку, що кидає бруд на білизнУ нашої партії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus