USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Американець купив шість виграшних лотерейних білетів і виграв $2,5 млн

24 Грудня 2022 00:15
Житель міста Фолл-Рівер (штат Массачусетс, США) придбав одразу шість лотерейних білетів, і всі виявились виграшними.

Тепер чоловіку забезпечена безбідна старість – він виграв $2,5 млн, повідомляє Українська правда. Життя.

Ветеран війни у В’єтнамі Реймонд Робертс 20 років грав у лотерею, але без особливих успіхів. Все змінилося у грудні 2022 року – він зайшов у магазин алкоголю і купив одразу шість виграшних лотерейних білетів.

За п’ять білетів він одразу отримає майже $2 млн. А за шостий виграшний білет він у найближчі 20 років отримуватиме по $25 тисяч щороку.

Реймонд Робертс підбирав цифрові комбінації, зважаючи на дні народження та ювілеї. Він використовував їх і раніше, але пощастило лише цього разу. Чоловік уже вирішив, що придбає мотоцикл.

Жителі штату Массачусетс – дуже активні гравці в лотерею. Вони витрачають найбільше на душу населення на лотерейні квитки та квитки для стирання, ніж будь-де в США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus