USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Американська курятина відновила у Луцьку радянські черги. ВІДЕО

3 Вересня 2008 17:17

Курятина на центральному ринку спричиняє чергу приблизно у чотири-п’ять метрів. Причиною такого попиту є низька ціна, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

 
Вантажники нічого про продукт не знають, але впевнені, що ліцензія на його продаж таки є. Відомо лише те, що курочки родом з Америки. Та й самого власника товару, як сказала продавець, можна «виловити» тільки тоді, коли він привозить та забирає курятину.
 
Однак, нікого і не цікавить звідки курятина і якої вона якості. «Раз люди стоять, значить вони знають», – пояснила свою позицію одна із жінок, що стояли у черзі.
 
Головним цензором стала ціна – тринадцять гривень за кілограм. На ринку за нашу курятину просять орієнтовно вісімнадцять гривень. Покупці впевнені, що і на прилавках куртина не якісніша. «Вони самі тут її закупляють і потім продають, підвищуючи ціну», – переконані споживачі.
 
Сумніви щодо харчової безпечності цього товару виникають і з приводу відсутності логотипів на коробках із замороженою птицею. Є лише штрих-коди та надпис великими буквами «KEEP FROZEN», product of USA.
 
У наданні інформації про те, хто є підприємцем і чи він зареєстрований Луцьке управління підприємництва відмовило, оскільки ця інформація, «згідно закону, обмежена у доступі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 17:30
Люди, не ведіться на дешевизну!Питайте звідки курятина, сертифікати. Невже власне здоров'я коштує так дешево??
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 23:04
Люди, люди, людоньки! Але й наша курятина натикана ТАКИМ. Ой, люди,люди, людоньки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus