USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Американці створили захопливу відеогру, дія в якій – на Волині

20 Квітня 2016 09:44
Компанія Colabee Studios зі США створила гру Forest song, в основі якої лежить драма-феєрія Лесі Українки "Лісова пісня", - інформує 24 канал.

Так, розробники гри вирушили в експедицію на Волинь, звідки походить Леся Українка та природа якої надихнула поетесу на створення драми.

Як повідомляє VIDIA, у Forest song гравець перевтілюється у селянина, який має надзвичайну зустріч з Лісовим Духом. Їхній зв’язок відкриває гравцю зовсім інший світ, де у драматичному зіткненні сходяться надприродні сили лісу та світ людей, ідеться в описі до гри.





"Місією нашого візиту було поглибити розуміння минулого, теперішнього та майбутнього людей, які проживають у цьому регіоні", – розповідають розробники. Деталі, які вдалося зібрати під час подорожі, увійшли до гри.

Довідково.

Colabee Studios – міжнародний колетив розробників ігор, який створили Діма Верьовка та Шон Вес. Вони відомі як творці гри Never Alone, що розкриває культуру однієї з корінних груп Аляски – інупіатів. Гра була відзначена премією BAFTA як найкращий дебют 2015 року. Розробники Colabee Studios переконані, що створюючи ігри на основі багатих культурних традицій різних народів, вони запрошують людей по всьому світу до пізнання чогось нового про самих себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus