USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аналіз ДНК не співпав: волонтери розшукують бійця з Волині

11 Лютого 2015 08:48
Волинські волонтери просять усіх небайдужих допомогти розшукати бійця 51 бригади Павла Богайчука, який зник під Іловайськом. Аналіз ДНК загиблого солдата не співпав. Тож є надія, що Павло живий. Про це інформує в мережі волонтер Наталка Соколова.

"Аналіз ДНК не збігся... Ще є надія. Допоможіть знайти зниклого безвісти бійця. Богайчук ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ (ДР 16.06.1987- 27 років). Живе на Волині. Паша служив в 51 бригаді, в роті зв'язківців. Останній раз подзвонив матері 28 серпня 2014. Сказав, що телефонує з Донецької області, що живий. Зі слів бійців, Богайчука бачили на дорозі між Іловайськом і Старобешево 29 серпня під час розстрілу колони", - йдеться у повідомленні.

ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ: на правій руці над пензлем татуювання - група крові РВ (+3). На носі тонкий поперечний шрам. На шиї - срібний хрестик на ланцюжку. Зріст 180, розмір взуття 45, великої статури, коротка стрижка, чорне волосся.

Характер спокійний і добрий.

"Мама Валя вже 4 місяці чекає сина... Тримається ... Готова вже до будь-якого результату... Ми намагаємося знайти... Поки немає ніяких новин. Але це вселяє надію, що Паша живий. Благаю усіх, хто може допомогти у пошуках, хто бачив Павла після 29 серпня. Пишіть у приват. Не пишу адресу і телефон мами, щоб уникнути шантажу. З нею - постійно на зв'язку", - додає волонтерка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus