USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Авторка вірша «Никогда мы не будем братьями» презентувала збірку на Волині

10 Серпня 2014 15:39
Авторка вірша "Никогда мы не будем братьями", що набрав більше 2 мільйонів переглядів на YouTube, Анастасія Дмитрук презентувала першу поетичну збірку у Рожищі. Про це інформує Громадське. Волинь.

На творчі посиденьки в Рожищенську бібліотеку для дітей прийшло кілька десятків поціновувачів таланту Анастасії. Дівчина читала патріотичну поезію, презентувала першу збірку і розповіла про свої недавні подорожі до Латвії і Литви. Зокрема, про те, що прибалти говорять про нашу державу і нинішні події на Сході.

Каже, траплялися люди, які просили вибачення за російську агресію. Однак довелося також спростовувати чимало фейкової інформації, яку там поширюють російські ЗМІ. Наприклад, про те, що російськомовних громадян у нас висаджують з трамваїв і автобусів. А на одному з творчих вечорів в Юрмалі, розповіла дівчина, навіть дійшло до бійки між слухачами через різні політичні погляди.

Настя повідомила, що литовські друзі поклали на музику ще один її вірш. Каже, пісню почуємо найближчим часом.

У своїй творчості дівчина наголошує, що український народ - сильний. Він - переможе!

ВІРШІ АНАСТАСІЇ ДМИТРУК:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Пуп Землі Показати IP 10 Серпня 2014 16:14
гарна баба!
Отец погибшего в АТО Показати IP 10 Серпня 2014 16:31
Спасибо , доченька ! Твое СЛОВО- пуля для врага ! Ты-настоящая ДОЧЬ Украины !
дід Іван Показати IP 10 Серпня 2014 17:16
Молоде - зелене. Що воно розуміє?
Анонім до дід Іван Показати IP 10 Серпня 2014 18:05
На відміну від тебе в неї в голові мізки. А в тебе вата і стекломой. Чмо ти путінське1
Patrik до дід Іван Показати IP 10 Серпня 2014 18:41
Якщо не розумiэш, не пиши дурниць, бо з твоiх коментарiв слiдуэ, що ти не дiд Iван, а - дiд баран.
дід Іван до Patrik Показати IP 10 Серпня 2014 18:56
О, знаю я вас, "героїв - патріотів" на словах, а як повістку з військкомату додому принесуть - через вікно тікаєте...Не розумієте, то й не патякайте і поважайте старших..Надивились американських бойовиків, ще з памперсів не виросли, а вже на майдан вбивати біжите. Кого? СВОЇХ ЖЕ! Перевертні! А ще про мир заїкаєтесь!
Patrik до дід Іван Показати IP 10 Серпня 2014 20:30
Ну хiба ж я не правой, таки баран ти дiду загомзяний... Не смiши людей i не пхай своего рила, куди не треба... Дiвчина даже талановита, не смiй ii зневажати... Щодо мене, то, отримавши повicтку пiду воювати з гордiстю, у тебе поради не спитаюсь.
серж Показати IP 10 Серпня 2014 18:39
В меен в Росії є брати, які не думають так, як більшість. А в Україні своїх дибілів хватає, гірших від росіян, бо наші,- рідні. Я б не піарився на цій темі. Хіба що від душі це було. Не можна всіх під одну гребінку.
серж Показати IP 10 Серпня 2014 18:44
А, якщо хочете, проведіть опитування тут. Тільки без образ і надлишкових емоцій. Чим винуватий бідний житель Владивостока, в якого мозги "засрала" путінська ЗМІ-машина? Це хворі люди, а над хворими сміятись гріх. Вони ж не їдуть з Челябінська і Владивостока сюди воювати. А ми воюємо В УКРАЇНІ!!!!!! Хто забув. То проти кого ми воюємо? Значить ми собі теж не брати? Ціню поетичний дар, але...
((((( Показати IP 10 Серпня 2014 18:50
У Біблії сказано, що усі люди-брати і сестри!
!!! Показати IP 10 Серпня 2014 19:30
А Біблія це православна книга? Прочитайте,тільки уважно Старий Заповіт і зробіть правильні висновки.
серж до !!! Показати IP 10 Серпня 2014 19:33
Мусульманин ти чи шо? Вже таку дурню пишеш:) Тут не про це. Читай уважно.
!!! до серж Показати IP 10 Серпня 2014 19:43
А ти я бачу,взагалі повний неук.Я дав відповідь (((,зрозумів.
серж до !!! Показати IP 10 Серпня 2014 19:52
Ні, я грамотний. Вусякому разі знак питання в кінці речення ставлю, там, де треба. Ти перечитай, як пишеш і зроби висновок. Великі вчені - богослови на цю тему століттями сперечаються, а такий собі боягузливий "!!!", який навіть ніку толкового не може придумати все вирішив:)
Однофамілець Показати IP 10 Серпня 2014 19:39
Анастасіє,донечко,дуже хочеться,щоб ти і в Луцьку свої твори презентувала.Зустрітися з тобою бажаючих є д у ж е багато! А на деблоїдів,які без розуму скидають коментарі не звертай уваги.Баняки залишуться баняками,від яких тільки порожній дзвін іде.Успіхів тобі на творчій ниві,на благо НАШОЇ УКРАЇНИ.
серж до Однофамілець Показати IP 10 Серпня 2014 19:50
Тобі, однофамільцю, варто звернутись до психіатра. Я теж бажаю їй творчих успіхів, як колезі, але маю право ОБГОВОРЮВАТИ її твір. Обговорюють навіть класиків, а вона поки що початкуючий поет, який написав спірний вірш. Здоров"я, і, насамперед, психічного, Вам, Однофамілець
Однофамілець до серж Показати IP 10 Серпня 2014 20:13
Ти є не колега її.Ти взагалі українофоб жидівський.Бо серж-пердж такого гівна в українській мові і правописі немає.Так,вона поет-початківець,але ти не вартий її нігтя на мізиному пальці її ноги.Ти її не обговорюєш,ти її принижуєш,Тобі до неї ніколи не дорости,бо ти -українофоб.Ну,а куди мені звертатись,то я сам знаю,без підсказок різних шмаркатих.Прожив дякуючи Богові 61рік і здоров'я набагато краще як в таких маразматиків як ти.Маю світлий розум,щоб підтримувати таких птріотів як АНАСТАСІЯ і добивати українофобів сержів-перджів,яким взагалі не повинно бути місця в Україні.
серж до Однофамілець Показати IP 10 Серпня 2014 20:48
Якщо такі емоції, значить зачепило. Євреїв в моїй родині ніколи не було. Хоча для мене не головне національність. Є бидло, яке ображає, а є люди, які спорять, тому що в суперечці народжується істина. а про психіатра подумай. 61- це тільки початок . Тобі допоможуть:)
критик до серж Показати IP 10 Серпня 2014 20:19
Це хто тобі колега, чмо ти болотне? Знайди апостороф на клавіатурі. Він там, де буква йо (гидую писати російською). А то лапки замість апострофа тиче і вважає себе колегою хай дитини, але дуже талановитої.
серж до критик Показати IP 10 Серпня 2014 20:43
Про талант мова не йде. Вона талановита. А коли закінчуються аргументи, переходять на особистості. "Чмо" - російське слово, гидуватий ти наш. І, якщо ти такий грамотний, то треба було лапки поставити, коли про букву писав. А колега, тому що сам пишу багато і хорошого. І на російською(це було раніше), і українською, трохи польською, трохи англійською. а щодо "чмо", чомусь думається, що в тебе проблеми. Хоча. добре, що хоча б додумався нік нормальний взяти, а не "цифірки" ляпнути
123 Показати IP 10 Серпня 2014 19:50
Головна біда в тому, що Господь в росіян розум забрав, а ми лише тільки зараз про це довідались. Шкода, що ще не всі, а то б не давали таких тупих коментарів, так наче вони з росіянами на одну хворобу страждають - великодержавне хамство.
серж до 123 Показати IP 10 Серпня 2014 19:55
Якщо "тупі коментарі" стосується мене, то я ображаюсь, але якось перетерплю:). В мене багато друзів в Росії. Вони не так абсолютно думають, як пише поетеса у вірші. А Макар, Гафт і сотні інших? Не брати? Вони ж росіяни?!. Чи ви будете перебирати-брат, не брат. Емоції притиште і логіку включіть
свій Показати IP 10 Серпня 2014 20:15
Шо за дибіли соплі жують? Знайшли Лесю Українку. Та таких десятки тисяч в Україні. Рисанулась віршем тупим з історичної та психологічної точки зору. Патріотизм добрий до певної межі. Хто про неї чув бт, якби не цей вірш? Навіщо ця спекуляція і розпалювання ворожнечі? ще може і в церкву поетесочка ходить? То хай заповіді почитає уважно. Якби всі мали можливість тут написати правду. то поетеса почула б, яка вона "талантіще"
вже Показати IP 10 Серпня 2014 20:31
серж перевтілився в "свого".Українофобів знищувати,хочаби поки-що на шпальтах.
серж до вже Показати IP 10 Серпня 2014 20:44
А тепер скажи, що я з трьох компів зайшов і тобі "мінусів" наставив.:)
Павло Показати IP 10 Серпня 2014 20:34
цікаво яка Настя у ліжку?
серж Показати IP 10 Серпня 2014 20:38
:) Я підтримую "свого". Не у всьому.
розум Показати IP 10 Серпня 2014 22:08
Схаменіться, шановні коментатори. Таке враження, що у вас словесна образлива дискусія, але зовсім не по суті. Щоб судити про талант чи творчість митця, потрібно,як мінімум, ознайомитись із творчістю,а не лише з однією поезією. І, в будь-якому випадку, авторка має право на свою власну думку, подобається вона комусь чи ні.
серж до розум Показати IP 10 Серпня 2014 22:43
Я вже писав, поважаю її творчість. Питання лише до одного вірша, де огульно закликається до ворожого ставлення до всіх росіян. і кожен має право на свою думку щодо конкретного вірша. Якщо Ви, шановний Розум, слідкували за моїми коментами, то видно, що я нічим не образив поета. Натомість заробив цілу купу гімна за шию від людей, аргументи в яких закінчились і вони перейшли на особистості, на жаль. Розум, наведіть тут порядок, а то забагато жовчі виділяється дарма:) Так можна й шлунок зіпсувати:)
11111 Показати IP 11 Серпня 2014 07:33
Усі ви психи, яким нічим зайнятись.Їдьте на Схід, повоюйте. А щодо братів - що сцикуха, яка не жила при Союзі, коли ми дійсно були братами і жодних національних протиріч не виникало, може про це знати, тим більше - розписуватись за всіх. Хтось хоче брататись з росіянином, а хтось - з голландським підаром, кожному своє, але вибір і погляди треба поважати. Чи про гейропейські демократичні цінності вже накричались?
серж Показати IP 11 Серпня 2014 14:26
Мені є чим займатись і я цим займаюсь на совість. А щодо Союзу -підтримую. Більшість з тих, хто служив за Союзу мали друзів серез росіян. А от українці були , в більшості, продажні. Щодо сцикухи, не треба так. а от щодо емоцій, хай кар"єру будує на інших віршах.
Союз до серж Показати IP 11 Серпня 2014 19:17
Хоч одна толкова репліка. На жаль, представники нашої нації ніколи не були дружними і одностайними, та мабуть вже й не будуть. Прірву між Заходом і Сходом вже нічим не загатиш, різний менталітет. Назвавши кілька мільйонів людей терористами і сепаратистами тим самим плюнули на основи демократії, за які ніби-то пролилась кров на Майдані проти банди януковичів. А на ділі вийшло, що до влади привели олігархів-масонів, які розривають те, що лишилось від країни, решти віддадуть своїм братам за океаном. Прикро, що такі "сцикухи", як можливо, надто емоційно зазначив автор попереднього посту, через свою життєву недосвідченість і заангажованість не можуть виважено оцінювати дійсність, а тому грають на руку тим, хто хоче поглибити прірву між народами.
серж до Союз Показати IP 11 Серпня 2014 20:35
А люди на емоціях рубашки на собі рвуть в єдіном поривє. Я просто нікого не ображав, а оцінив цей не дуже високохудожній вірш, маю право. Вона не для сусідів чи коханого писала і на Ютуб викладала. А що? Лише дикого "восторгу" чекала? І за коректні зауваження закидали гівном ...Не треба мусолити цю тему. ВЕЛИКІ поети і композитори так і роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus