USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Анатолія Тимощука залишили почесним громадянином Луцька

26 Квітня 2017 19:10
Футболіста, який став тренером російського ФК «Зеніт», що належить «Газпрому», депутати Луцької міськради вирішили не позбавляти звання почесного громадянина міста.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Обранцям міської громади пропонували скасувати рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» Анатолію Тимощуку.

Депутат Павло Данильчук повідомив, що з відповідним проханням звернулася громадська організація ультрас «Волині», також була зареєстрована петиція, яка набрала достатню кількість голосів. Він наголосив, що окрім Анатолія Тимощука, є «інші нормальні приклади» в країні, де йде війна, наприклад, Артем Федецький, який чітко заявив про свою позицію. Депутат зауважив, що сьогодні засідання розпочинали з хвилини мовчання за загиблими бійцями, а хтось, мовляв, їде до країни-агресора, тому що начебто не має можливості працювати.

Депутат Микола Дендіберін емоційно висловився на захист відомого футболіста. Він нагадав, що Анатолій Тимощук – людина, завдяки якій світ дізнався про Луцьк. Так, він привозив у рідне місто кубок УЄФА, переміг у Лізі чемпіонів, святкуючи перемогу з синьо-жовтим прапором. На думку депутата, таких людей не можна позбавляти звання почесного громадянина міста.

Павло Данильчук закликав рішенням показати позицію міськради про те, що ненормально публічним людям під час війни працювати у країні-агресорі, незважаючи на попередні досягнення людини.

Втім, на підтримку проекту рішення після двох повторних голосувань проголосували лише 13 обранців міської громади. Таким чином, Анатолій Тимощук залишається почесним громадянином Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Рігель Показати IP 26 Квітня 2017 19:21
толік ми будемо пам'ятати про тебе!
Анонім Показати IP 27 Квітня 2017 07:18
Тимощук вже опозорив своім поступком себе сам. Та й факт пропозиціі зняття звання почесного громадянина поваги не додає...... Сумно.........
ХХх Показати IP 27 Квітня 2017 09:07
Нормальний він тіп! Кожен заробляє як може і впевнений, шо більшість з вас якби була така можливість поїхалиб в расєю працювати за хоррші гроші! Можете тільки вякати...
Богдан Показати IP 27 Квітня 2017 11:32
Тімоха нормальний чєл!
До Деберіна Показати IP 28 Квітня 2017 09:13
Рідко підтримую позицію Павла на різні речі, маю свою думку щодо нього. Але зараз цілком на його боці!!! Да прославив Луцьк (колись), за що й став ПОЧЕСНИМ (справедливо). А зараз - зганьбив, за що й мали позбавити (теж справедливо). Подивітьтся на Зозулю (чи його сім*ї гроші не треба). Толік був КАПІТАНОМ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!, символом України,144 матчі, не рядовий гравець, чужі кошти не рахують (але не думаю, що з бідних) і куди,в Путінське КДБешне логово (Пітер), якби в Норільськ, Оренбург, Новосибірськ (ще бог з ним). А так, Павло правий на всі 500%. А отой малий коло футболу, який відстоював Толіка, ще той, навіть не хочу писати хто, но клоун ряжений, то точно. Та й "Зеніт" сиплеться, і думаю Містер скоро рвоне назад, до своїх (в Румунію), куди потім Тімоха зазбирається....
скай Показати IP 29 Квітня 2017 17:18
лучанка н тараканова срібний призер олімпіади а студет гончар очемпіон світу і призер олімпіади зробити іх почесними

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus