USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Анатолій Грицюк назвав блокування Верховної Ради політичною агонією регіоналів

8 Вересня 2009 13:42
Політичною агонією від безвиході назвав голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, спроби Партії регіонів блокувати роботу Верховної Ради України. Про це 8 вересня повідомляють «Волинські Новини».
«Не змігши знайти вагомих аргументів для відправлення у відставку міністрів Луценка та Вакарчука, біло-блакитні винайшли черговий привід не працювати, вимагаючи відправити у відставку міністра праці і соціальної політики Людмилу Денисову.  І це при тому, що незважаючи на кризу, в Україні вчасно і в повному обсязі здійснюються всі соціальні виплати. Чим же накликала на себе гнів Партії регіонів пані міністр? Своєю заявою, що представники ПР – власники низки великих підприємств на сході та півдні України, не виплачують заробітної плати своїм підлеглим», – сказав Анатолій Грицюк.
Головна мета подібних заяв регіоналів, вважає Анатолій Грицюк, – дестабілізувати роботу міністерства праці й соціальної політики, а відтак зірвати безперебійну виплату пенсій та зарплат бюджетникам, яку забезпечує уряд в жорстких умовах світової кризи. Міністерство праці та соціальної політики, як би того не бажали опоненти уряду, не провалило в період кризи напрям із урядової соціальної політики. Пенсії, стипендії і зарплати виплачуються принаймні в тих галузях, де за це відповідає уряд і держава. Провальним напрямом є лише приватний сектор, – вважає голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus