USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Анатолій Грицюк назвав слабку ланку Волині

29 Жовтня 2008 08:56
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк поділився із чернівецькими делегатами проблемами нашого краю. Зокрема, під час зустрічі у рамках проекту «Публічна політика для розвитку громад» він назвав одну із слабких ланок Волині – первинну медицину. Про це 28 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Анатолія Грицюка, «волинянам є чим гордитись – у Луцьку роблять складні серцеві операції». Та попри досягнення, у Волинської області є й певні недоліки. Це, за його словами, стосується «однієї із найслабкіших ланок – первинної медицини».
«Наразі первинна медицина фінансується з місцевих бюджетів і коштів на її потреби не завжди вистачає», –  розповів голова облради. Проте, волинська влада робить усе можливе, аби покращити ситуацію. «Наприклад, 2009-й – проголошений роком комунального майна та медицини, за «Програмою швидка допомога» ми щороку закуповуємо по кілька машин, – додав він.
Також, за словами пана Грицюка, «немає позиції лісова галузь». «Ми хотіли виробництво відділити від переробки, бо ліс з Волині масово вивозили в Польщу та інші країни», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
злидень Показати IP 29 Жовтня 2008 11:41
А на Гузя поскаржився? Що ображає його і про машинки дорогі патякає?
Ківерчанин Показати IP 29 Жовтня 2008 12:33
Анатолій Грицюк і його політичний батько - "волинський Брєжнєв" Е. Кирильчук самі є найслабшою ланкою Волині. Політики з радянською ментальністю, вони просто не розуміють дуже багатьох реалій сьогодення. Але заховавшись під спідницю Тимошенко і використовуючи її популярність продовжують паразитувати на волинських виборцях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus