USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Андре Тану запропонували пошити плаття для бердянської подружки Бонда

29 Вересня 2009 19:20
Український дизайнер Андре Тан повідомив, що йому запропонували зшити плаття для актриси Ольги Куриленко. Про це 29 вересня інформують «Волинські Новини».
Через це під загрозою зриву опинився показ нової колекції дизайнера на Ukrainian Fashion Week, – повідомили у прес-службі дизайнера.  «Так, кілька днів тому зі мною справді зв\'язалися представники американської кінокомпанії і попросили створити вбрання Куриленко для нового голлівудського блокбастера. Я досить давно знайомий з Олею, але навіть не міг собі уявити, що отримаю таку привабливу пропозицію,» – розповів Тан.  «Вся заковика полягає лише в тому, що на переговори з продюсерами фільму я повинен летіти акурат у день свого показу. Переді мною стоїть нелегкий вибір: Fashion Week або Ольга Куриленко», – додав дизайнер.  25-й Ukrainian Fashion Week (Український тиждень моди) з 15 по 20 жовтня 2009 року в київському виставковому центрі ACCO International. Свої колекції весна-літо-2010 представлять близько 40 українських і зарубіжних дизайнерів, – пише Кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Вересня 2009 08:49
Плаття - калька з російської мови. Українською - сукня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus