USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Англійська онлайн за роликами в TikTok: добірка акаунтів*

24 Червня 2022 10:01
Англійська онлайн: вчимо іноземну в соціальних мережах. Особливості та переваги коротких англійських роликів у TikTok. Добірка навчальних акаунтів для студентів з будь-яким рівнем.





Англійська онлайн: вчимо мову в TikTok



TikTok продовжує викликати суперечки, але в чому вже можна не сумніватися – соціальна мережа допомагає прокачати англійську. Серед мільйонів коротких відео з танцями та челенджами можна знайти справді корисний контент. Учні курсів англійської онлайн з будь-яким рівнем знання мови зможуть знайти для себе відповідні відео: від easy-peasy (легше легкого) до advanced (просунутих). Головна перевага в тому, що безглузде гортання стрічки соціальної мережі можна обернути на допомогу у вивченні іноземної мови.

Раніше ми розповідали про особливості дитячих онлайн-курсів, сьогодні розглянемо, як можна прокачати знання за допомогою коротких роликів з TikTok. Це може бути як навчальний контент від локальних та англомовних викладачів та блогерів, так і розважальні відео, які допоможуть дізнатися сучасний сленг та познайомитися з культурою. Також є відео з лайфхаками та розбором складної лексики, граматики.





Англійська онлайн: від сучасного сленгу до навчального контенту в TikTok





Ролики в TikTok сучасні та креативні, тому навчання буде цікаво проходити також. Ви зможете розширити словниковий запас, покращити вимову та прокачати сприйняття іноземної мови на слух за допомогою уривків із пісень, фільмів, серіалів, смішних скетчів і навіть стендапу. Підбірка акаунтів викладачів та блогерів, які допоможуть провести час з користю для англійської онлайн:

@englishmaria (УЧИЛКА АНГЛИЙСКОГО) – матеріал подається через смішні та життєві ситуації професійним викладачем, випускницею Оксфорда;

@ekaterinaa.o (katerinaa.o) – вивчення мови за мультиками, фільмами, серіалами та популярними шоу;

@makashovskiy – багато сленгу та розмовних фраз, розбір поширених помилок у розмовному мовленні від харизматичного блогера;

@english_with_teacherluke – професійний викладач зрозуміло пояснює поширені фрази, граматику, розбирає помилки тих, хто вивчає англійську;

@instantenglish – граматика, словниковий запас, покращення аудіювання – короткі уроки онлайн;

@learnmatch – знахідка для тих, хто хоче розібратися в тонкощах мови, урізноманітнити свій лексикон розмовними фразами та словами;

@linguamarina – викладачка, яка навчить вас говорити як нейтів спікер. Є ролики на граматику, аудіювання та поповнення словникового запасу.

Це далеко не повний перелік акаунтів з корисним контентом. Крім професійних викладачів, корисний навчальний контент можна знайти в англомовних блогерів. Як мінімум, за допомогою їхніх відео ви зможете познайомитися і звикнути до різних акцентів, прокачати аудіювання онлайн. Звичайно, ролики в TikTok не замінять повноцінного навчання на курсах або в центрі іноземної, але стануть ефективним доповненням у навчальному процесі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus