USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Англійська онлайн: як підтримувати рівень C1/C2*

29 Червня 2022 11:35
Англійська онлайн для високого рівня. Як підтримувати рівень C1/C2. Прості онлайн-активності з користю для іноземної. Навіщо продовжувати навчання?

Англійська онлайн для студентів з високим рівнем



Як ви розумієте, повністю вивчити англійську неможливо. Навіть якщо ви досягли рівня C1/C2, знання необхідно підтримувати та розширювати, адже мова постійно поповнюється новою лексикою та правилами граматики. Тим більше, що без практики знання дуже швидко забуваються. Найпростіше підтримувати рівень за допомогою занять англійської онлайн. Це можуть бути спеціалізовані курси та самостійна практика.

Раніше ми розповідали як продуктивно вивчати іноземну онлайн вдома, сьогодні розглянемо прості прийоми, які допоможуть підтримувати високий рівень. Адже навчання не обов’язково має відбуватися лише за підручниками та класичними вправами – підтримувати рівень можна за допомогою читання книг, перегляду фільмів, гортання стрічки соціальних мереж та інших звичних повсякденних активностей.
Заняття англійською онлайн – відмінний спосіб підтримувати високий рівень знання, поповнювати словниковий запас і завжди залишатися в курсі трендів.

Англійська онлайн: як підтримувати високий рівень



Якщо у вас високий рівень іноземної, швидше за все, ви вже пройшли навчання на базових курсах. Тому, якщо вам важко самостійно підтримувати рівень, зверніть увагу на спеціалізовані та профільні програми, тренінги, розмовні клуби та тематичні заходи. Підтримувати знання англійської онлайн можна і самостійно. Наприклад, за допомогою смартфона з хорошим інтернетом. Пропонуємо поміняти уявлення про вивчення мови та знайти у своєму розкладі час для простих активностей з користю для іноземної:

Інтерактивні уроки у спеціальних додатках. Це можуть бути онлайн вправи на поповнення словникового запасу, перевірки граматики, покращення аудіювання та розмовної практики.

Читайте для задоволення. Високий рівень англійської відкриває перед вами велику різноманітність літератури: від класики та сучасної прози до вузькопрофільних тем. Прокачуйте свої професійні знання та читайте те, що вас захоплює. А ще не забувайте читати не лише книжки. Блоги, новини, розсилки – залишайтесь в курсі актуального порядку денного у світі з користю для іноземної.

Слухайте подкасти. З їх допомогою можна одночасно покращити аудіювання та поповнити словниковий запас, дізнатися корисну інформацію для життя чи роботи, послухати цікаву історію чи інтерв’ю.

Переглядайте англомовний відеоконтент. Фільми, серіали, шоу, майстер-класи, освітні уроки, ролики на YouTube та навіть TikTok. З їхньою допомогою ви зможете одночасно прокачувати іноземну та розширити кругозір, цікаво та з користю провести час.

Включіть одну з цих активностей у свій повсякденний розпорядок, щоб зробити регулярну онлайн-практику своєю звичкою. Адже лише повне занурення в англомовне середовище та регулярна розмовна практика допоможуть залишатися на рівні C1/C2 та ще більше вдосконалювати знання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus