USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Анонсували перше тренування учасників «Лучеськ півмарафону»

11 Липня 2016 16:57
Перше тренування учасників «Лучеськ півмарафон» відбудеться вже цієї неділі, 17 липня.

Про це на сторінці спільноти повідомили у Фейсбук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, «Лучеськ півмарафон 2016» відбудеться 11 вересня 2016 року. На вибір учасників – кілька дистанцій: 5 км, 10 км, 21 км та естафета для команди з чотирьох учасників, де кожен пробіжить 5 км. Пробігти луцьку половинку запрошують і професіоналів, і аматорів.

Маршрут проляже центральними вулицями Луцька. Кожен учасник матиме чип, аби точно зафіксувати час. А переможці отримають грошовий приз. Зареєструватися можна на сайті.

«Привіт, друзі! У нас чудова новина) У цю неділю, 17 липня, запрошуємо усіх учасників, які готуються до «Лучеськ півмарафон» на перше тренування. Його проведе майстер спорту з легкої атлетики, учасник Чемпіонату світу з бігу на 100 км(!!!), чемпіон України з бігу на 50 км Роман Гаврилюк. Чекаємо!

17 липня, 8:00, вхід до Центрального парку імені Лесі Українки. Луцьк)», - йдеться у дописі спільноти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus