USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

АМК перевіряє законність відключення гарячої води у Луцьку після 22:00, – ЗМІ

4 Березня 2016 17:52
Антимонопольний комітет може зобов’язати луцьку владу подавати гарячу воду знову до 24 години, - про це інформує ВолиньPost.

Ще у травні у лучан, які користуються централізованим постачанням гарячої води виникли проблеми. Почалися планові відключення. У грудні Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження, згідно з яким планова подача з теплих кранів скоротилася на дві години. Відтак, уже третій місяць лучанам постачають гарячу воду з 6 до 22 години, всупереч умовам договорів із лучанами.

Відтоді до обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надходять скарги.

«Ми почали розгляд справи про порушення безпосередньо з боку Луцької міської ради конкуренційного законодавства. Надіслано розпорядження. Після цього буде подання із попередніми висновками, на які має відреагувати міськвиконком, а вже після цього прийматиметься рішення. В ході розгляду справи, якщо буде виконання, тобто буде внесено зміни в графік подачі води і лучани почнуть знову отримувати гарячу воду до 24 години, тоді питання буде вичерпане в зв’язку із виконанням вимог законодавства», – розповів у коментарі виконувач обов'язків голови відділення Сергій Луговий.

Головний антимонопольник області також поділився досвідом, що зазвичай такі питання вирішуються досить швидко, максимум може затягнутися на два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Чурило Показати IP 5 Березня 2016 00:05
І це правильно гаряча вода повинна бути до 24 години
Ірина Таран Показати IP 5 Березня 2016 00:06
Зараз антимонопольники взують Романюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus