USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольний комітет наказав «Київстару» не підвищувати тарифи

30 Березня 2010 13:58
Антимонопольний комітет України висунув вимоги до ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем» утриматися від підвищення тарифів на послуги мобільного зв’язку.

Із цього приводу Комітет надіслав офіційне звернення до компанії.

«Виконуючи вказівки Президента України щодо забезпечення стабілізації цін і тарифів на соціально важливих ринках, Антимонопольний комітет запропонував «Київстару» відмовитися від підвищення тарифів на послуги. Про що повідомити Комітет і поінформувати громадськість», – зазначив виконувач обов’язків голови Комітету Олександр Мельниченко.

Керівник АМКУ мотивував звернення тим, що країна починає виходити з економічно-фінансової кризи. Тому є неприпустимим перекладання власних бізнесових труднощів на споживачів.

Тим більше, що мова йде про підприємство зі значною ринковою владою, послугами якого користуються мільйони українських родин, - кажуть у прес-службі Антимонопольного комітету України .

«Якщо «Київстар» не прореагує на звернення, то Комітет розглядатиме дії оператора з підвищення тарифів як такі, що містять ознаки порушення конкуренційного законодавства та передбачають застосування жорстких конкуренційно-фінансових засобів впливу», - запевнив Мельниченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus