USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антивоєнне віче у Луцьку - вже через півгодини

2 Березня 2014 12:27
Традиційне Народне Віче розпочнеться вже за півгодини у Луцьку, а саме о 13:00 сьогодні, 2 березня.

Тематика заходу змінена. Так, організатори вирішили про можливі антивоєнні дії, та ситуацію, що склалася поміж Україною та Росією.

Опісля віче учасники заходу планують пройти до Меморіалу Слави для вшанування пам’яті загиблого у Києві волинянина Василя Мойсея. Нагадаємо, молодого хлопця поховали там 23 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Андрій Показати IP 2 Березня 2014 12:35
Ой. Тематику змінили!!!! "Гузі" і "Данильчуки" зрозуміли що на віче з приводу обрання курівників області їм не вийде, люди не прийдуть слухати їхній "брєд" - тематику різко поміняли. Ха-ха! Совісті зовсім немає - прикриваються прізвищем загиблого Василя, щоб знову пропіаритись. Чесно - огидно та соромно за таких як "Гузі" та "Данильчуки"!!!
лучани Показати IP 2 Березня 2014 12:43
а ми не прийдемо на це збіговисько
ПОЗОР!!!!!!!! Показати IP 2 Березня 2014 12:51
ГУЗЯ И ДАНЫЛЬЧУКА НА ПАЛЮ!!!!! Дармоеды!!!!!! Нахлебники!!!! Продажники европейские!!!
Земляк Показати IP 2 Березня 2014 12:52
ПС заварив кашу а розхльобувати мають прості люди області та України!!! І воєнкомат їх не візьме, бо вони невійсковозобовязані!
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:58
вже об"вили придурки що люстрацію відміняють і скоро їм почнуть кастрацію в Криму.
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 13:02
Земляк, я з вами згідна!!!!!! Хай їдуть в Криму люстрацію проводять російським війська!!!!!!!!!! Ось до чого доводять самосуди. Вимагали законності, а самі його не дотримувалися! Зі спокійного містечка зробили казна що!
ЮЛЯ Показати IP 2 Березня 2014 13:51
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
Лучанин до ЮЛЯ Показати IP 2 Березня 2014 15:29
юля, ти де таку траву купила, що тебе так дьорнуло? Та ти не Юля, ти дура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus