USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Апеляційний суд залишив Охендовського головою ЦВК

9 Лютого 2017 15:02
Апеляційний суд Києва відмовився задовольняти скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо відсторонення голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського від посади.

Як повідомляють Українські новини, таке рішення прийняла колегія суддів.

"Клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури залишити без задоволення ", – оголосив суддя.

Таким чином, Апеляційний суд підтвердив рішення суду першої інстанції.

Крім того, суд відмовився відкрити провадження за скаргою, оскільки запобіжний захід, встановлена судом першої інстанції, особисте зобов'язання, не підлягає оскарженню.

Нагадаємо, ім'я Охендовського фігурує в опублікованих списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, де йдеться про оплату відрядження глави ЦВК. Тим часом, сам голова ЦВК заявив про фальсифікацію "чорної бухгалтерії" ПР, але не наважився зустрітися з людиною, яка передала її НАБУ.

Уперше в українській історії чинному голові Центрвиборчкому оголосили офіційну підозру в корупції, а саме - в отриманні хабарів в особливо великих розмірах. Нині ж, на думку експертів, скидається на те, що політичні послуги чинного голови ЦВК нинішній владі уже не потрібні.

Як повідомлялося раніше, голова ЦВК Охендовський та одинадцятеро членів комісії мали бути звільнені ще два з половиною роки тому, оскільки термін їхніх повноважень збіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 15:26
просто всі суди та судді надзвичайно справедливі та чесні
Лінч Показати IP 9 Лютого 2017 16:03
Мій суд - найдієвіший !
Лом Показати IP 9 Лютого 2017 16:43
Наберіть в неті який в нього будинок, більш ніж білий дом, Яник нервово палить.... На кой х...й така країна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus