USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Апеляційний суд залишив Єфремова під арештом. ВІДЕО

10 Серпня 2016 21:29
Екс-регіонал Олександр Єфремов залишається під арештом.

Про це інформує ТСН.

Апеляційний суд Києва залишив без змін запобіжний захід екс-регіоналу Єфремову. Таким чином, Єфремов все ж щонайменше два місяці перебуватиме під арештом без права внесення застави.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль", коли він намагався вилетіти до Відня. Печерський районний суд Києва арештував колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова терміном на два місяці - до 28 вересня. Йому інкримінують звинувачення за 3 статтями - заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створення та діяльності терористичної організації ЛНР.

Адвокати вважають попередню ухвали необґрунтованою, а підозру – незаконною. Сам Єфреммов під час розгляду справи заявляв, що генпрокурор Юрій Луценко тисне на Апеляційний суд.

Нагадаємо, згідно зі свідченнями екс-нардепа Володимира Ландіка в інтерв'ю "Єфремов здав Луганськ під гарантії від Путіна", організаторами сепаратистського руху в Луганській області в 2014 році були тодішні голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов і народні депутати від КПУ Петро Симоненко і Спиридон Кілінкаров.

Окрім того, 8 серпня на 60 днів арештували екс-нардепа Партії регіонів Володимира Медяника у рамках справи Олександра Єфремова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 11 Серпня 2016 08:27
Черговий концерт так званої прокуратури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus