USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Apple вибачилася за «садистську» гру «потряси дитину»

25 Квітня 2009 16:00
Американська компанія Apple, що виробляє комп’ютери і електроніку, вибачилася перед покупцями за «дуже образливу і агресивну» гру під назвою «Потряси дитину», в якій власникові мобільного телефону пропонувалося старанно трясти трубку, щоб заспокоїти віртуальну дитину, яка кричить. Про це 25 квітня повідомляють «Волинські Новини».
До того Apple довелося вилучити гру «Потряси дитяти» з онлайну-магазина iTunes App Store після численних обурених відгуків інтернет-користувачів, правозахисних і дитячих організацій, невдоволених «садистською грою».
«Ця гра виявилася дуже образливою і агресивною і не повинна була потрапляти в онлайн-магазини App Store», – говориться в заяві компанії Apple. «Ми приносимо наші щирі вибачення за цю помилку і дякуємо нашим користувачам за те, що вони звернули нашу увагу на неї», – наголошується також в заяві.
Пояснення до гри свідчило: «У літаку, в автобусі, в театрі – діти скрізь, де ви не хочете їх бачити! Вони завжди відволікають вас від підготовки презентації на роботі своїм постійним плачем. Поки не з’явилася гра «Потряси дитину», ви нічого не могли з цим поробити. Перевірте, як довго ви можете витримати його або її крики, поки вам не доведеться знайти засіб втихомирити дитину».
«Користувач може трясти телефон, і на екрані дитя з’явиться з великим червоним хрестом на очах», – говорилося в анотації до гри. Гру придумали в компанії Sikolosoft, яка є виробником й інших ігор для iPhone. До опису гучної гри була додана фраза: «Ніколи, ніколи не трясіть дітей».
Як інформує сайт 1+1, компанія не відповідала на запити журналістів по електронній пошті відносно коментарів, але також зняла гру з продажу на своєму інтернеті-сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus