USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Арабські країни можуть запровадити нові санкції проти Катару, - ЗМІ

30 Липня 2017 14:34
Саудівська Аравія, Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) та Бахрейн обговорять введення нових економічних санкцій проти Катару, під час зустрічі їхніх представників у столиці Бахрейну Манамі 30 липня.

Про це інформує Reuters з посиланням на панарабську газету «аль-Хаят».

Чотири арабські держави 5 червня виступили проти Катару, звинувачуючи його у підтримці терористичних угруповань.

Очікується, що міністри закордонних справ чотирьох країн «введуть санкції, які поступово впливатимуть на економіку Катару», повідомляє газета al-Hayat, посилаючись на власні джерела.

Нагадаємо, раніше представники Саудівської Аравії, Єгипту, ОАЄ та Бахрейну повідомили, що вони розривають будь-які відносини з Катаром, підозрюючи його в підтримці тероризму. Катар категорично відмовився виконувати вимоги, назвавши їх неприйнятними, нереалістичними та недопустимими. Тим часом, Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Єгипет і Бахрейн погрожуть Катару новими санкціями у відповідь на відмову Дохі виконувати висунутий їм список з 13 вимог.

Тим часом, в уряді Катару заявили про наміри отримати відшкодування збитків за ту блокаду, яку розгорнули сусідні арабські країни. А нещодавно чотири арабські країни, які пред'явили ультиматум Катару, продовжили свої санкції, незважаючи на підписану Дохою антитерористичну угоду з США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus