USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Арахамія вважає, що тренд на «нові обличчя» вже минув

20 Червня 2020 15:28
Глава «Слуги народу» Давид Арахамія каже, що зараз уже «тренд» на управлінців з досвідом, а не «нові обличчя», тому партія змінюватиме підхід до відбору нових людей.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, пише УНІАН.

«Ми зараз обираємо віце-прем’єр-міністра з оборонного комплексу. Якщо ви побачите склад цієї кадрової комісії, там і пан Горбулін, пан Коростильов... це ті люди, які роками тут показували, робили та можуть показати, що вони зробили... Ну так, вони літні люди, але вони це роблять... І ось ми таким чином зараз вибираємо людей», – сказав Арахамія.

Він зазначив, що формула, за якою в політику обирали нових людей, «у складних системах» не працює.

«Зараз справді, ну не мода, тренд на управлінців з досвідом. Вже немає цього... «нове обличчя», «нова людина», що вона розбереться і таке інше. Ми просто бачимо, що це не дуже працює у складних системах», – відповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Коля Бімба Показати IP 20 Червня 2020 15:40
Та хоч завтра! Але багато кого прийдеться посадити.. І По і Зе і Ах... Каких хароших людей!
Ваня Граната до Коля Бімба Показати IP 20 Червня 2020 18:09
Посадити, якщо є за що - то діло богоугодне і правильне. Ще би тим 73% довбодятлів, що цих клоунів наобирали, якусь взбучку зробити. Палками їх по спині лупити, як індуси роблять, чи щось таке. Щоб розуміли, що їх дибілізм може мати цілком конкретні наслідки...
скептик Показати IP 20 Червня 2020 16:13
95-й квартал перебрали. є ще випускники циркового училища і поплавки
скептик Показати IP 20 Червня 2020 16:16
а ще випускники консерваторії по класу рояля
Народна прокуратура Показати IP 20 Червня 2020 17:31
Пригадую, як у 2014 наш мудрий народ кричав, що треба всіх звільнити і набрати студентів. Готові навіть років 5 потерпіти злигодні, але потім вони навчаться і настане у нас рай земний. І ось виявилось, що працювати на державу не так і просто. Що сертифікати про двотижневі семінари у закордонних ВУЗах, які потім подавались як дипломи про закінчення цих ВУЗів, і навіть тритижневі грузинські курси для поліцаїв - це для ботексних дівчаток і гламурних хлопчиків не у нічних клубах та фейсбуках сидіти. Всте ж таки треба довго і нудно опановувати професію. Чому ти, Боже, зробив наш народ таким тупим, що з усіх можливих варіантів розвитку подій він вибирає найгірший?
Правда Показати IP 20 Червня 2020 18:23
Мучтеся,хох.....ви ж цього прагнете.На місцевих виборах ще оберіть зелень і все буде добре...
виборець Показати IP 20 Червня 2020 20:12
Як бистро мильна бульбашка надулася так і здулася. Народ шкода що повелися і вони зробили "всіх нас разом" Чекайте АЗІРОВА з досвідом
Люстрований Показати IP 21 Червня 2020 06:52
Да ну вас на)( з вашим театром! Служить бы рад - прислуживаться тошно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus