USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Asus презентує ноутбук із сенсорним екраном, а Sony – найлегший у світі

9 Січня 2009 16:39
Напередодні відкриття виставки електроніки CES-2009 компанії представили останні моделі ноутбуків – Asus Еее РС Т91 і Sony Vaio Lifestyle PC. Про це 9 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
Asus Еее РС Т91 оснащений поворотним сенсорним екраном і модулем GPS-навігації. За інформацією Кореспондента, діагональ екрану Еее РС Т91 становить 8,9 дюймf. В основі комп’ютера лежить процесор Intel Atom Z520. Також нетбук оснащений ТБ-тюнером. Демонстраційний варіант Еее РС Т91 працює під управлінням операційної системи Windows 7. Об’єм оперативної пам’яті нетбука дорівнює одному гігабайту.
Дата початку продажів і вартість нетбука Еее РС Т91 не повідомляються. В даний час Asus випускає трохи менш ніж 20 моделей нетбуків під маркою Eee PC. Т91 став першою машиною цієї серії з сенсорним екраном. Також на CES 2009 представники Asus анонсують ультрапортативний ноутбук S121, оснащений 512-гігабайтним SSD-накопичувачем. За даними Engadget, діагональ його екрану дорівнює 12,2 дюйма, час автономної роботи – до восьми годин. Всередині S121 встановлений процесор Intel Atom Z520. Крім того, на CES 2009 буде показано клавіатуру Asus Eee Keyboard. Вона являє собою повнорозмірну клавіатуру з вбудованим модулем Wi-Fi і портом Ethernet. Також в Eee Keyboard вбудовані п’ятидюймовий екран, динаміки і мікрофон. Дата появи клавіатури в продажу не повідомляється. У свою чергу, ноутбук компанії Sony серії Vaio P – Sony Vaio Lifestyle PC зі встановленою операційною системою Windows Vista оснащений 3G-модемом, модулями Wi-Fi, Bluetooth і GPS. Діагональ дисплея ноутбука становить 8 дюймів, а роздільна здатність екрану – 1600 на 768 пікселів. Вага ноутбука, який Sony представляє як «найлегший у світі 8-дюймовий ноутбук», – 635 грамів. Vaio Lifestyle PC також має особливий режим роботи під назвою Xcross Media, що дозволяє працювати в інтернеті, а також слухати музику та переглядати зображення та відео без завантаження операційної системи. Ноутбук буде оснащений процесором Intel Atom Z з частотою 1,33 ГГц і мати 2 Гб. оперативної пам’яті (з можливістю збільшити до 4 Гб.). Ноутбук буде коштувати 900 доларів. Строк роботи ноутбука від батареї становить чотири години, проте існує можливість придбати більше енергомістку батарею, яка буде підтримувати ноутбук у робочому стані протягом восьми годин. Постачання ноутбука, як зазначає видання, розпочнуться в лютому 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus