USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Атака дронів на Київщину: кількість постраждалих зросла до 20, доля п'яти людей невідома

22 Березня 2023 10:40
У Київській області через влучання російських безпілотників в будівлю гуртожитку троє людей загинули, понад 20 були доставлені до лікарні, доля ще 5 людей невідома.

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Троє загиблих, 7 осіб травмовано внаслідок потрапляння безпілотників в будівлю гуртожитку одного із районів Київщини. Перші вибухи пролунали близько 3-ї ночі, далі послідувала ще низка», – зазначив він.

За словами Нбитова, поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Одна частина будівлі гуртожитку була практично повністю зруйнована. Почалась пожежа.

Понад 20 осіб були доставлено до лікарні. Доля ще 5 людей невідома. Працівники ДСНС і поліція зараз допомагають ліквідувати наслідки руйнувань, зауважив керівник поліції Київщини.

«Бачимо, що ворог вкотре атакував цивільну інфраструктуру, загинули безневинні люди, в тому числі і водій швидкої, який приїхав рятувати громадян. Це ще один ганебний воєнний злочин окупанта», – наголосив Нєбитов та підкреслив: «Суттєвих жертв вдається уникнути в разі своєчасного реагування на сигнали повітряної тривоги та переходу в укриття, тож, не нехтуйте безпекою, це рятує життя».

Як повідомляли, за даними ДСНС, у Київській області вночі 22 березня у Ржищеві внаслідок ворожої атаки дронами частково зруйновані 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus