USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Атестацію поліції у Луцьку назвали «викошуванням»

23 Лютого 2016 09:23
Луцький міський голова Микола Романюк каже, що здивований діяльністю атестаційної комісії, яка вирішує, кому працювати в лавах поліції. Крім того, називає процес атестації «викошуванням».

Про це він заявив під час оперативної наради сьогодні, 23 лютого.

Нагадаємо, нині триває атестація працівників поліції. Чимало керівників уже не пройшли атестацію, їх відсіяли.

Луцькому міському голові такий підхід – не до вподоби.

«Я дещо здивований від роботи атестаційних комісій. Якщо приходить боєць «Світязя», який двічі побував в АТО, а члени комісії вважають, що йому не варто працювати в поліції, то може тим громадським активістам варто побувати там. Підхід не зовсім правильний. Слідчих, оперативних працівників і так не вистачає. Іде просто напівповальне викошування працівників», - вважає він.

Він зауважив: днями у місті пожвавилися повідомлення про затримання наркоманів.

«Структури так поробили, що в міськвідділі не має нікому діла ні до боротьби з наркоманією, ні до інших речей. Щось десь не так, я Муковозу (Ігор Муковоз - ред.) дзвоню, а він каже, що сам працює і ще один заступник, якого теж не атестували. За 2-3 дні до атестують до того, що не буде взагалі з ким говорити», - підсумував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 09:44
Луцький міський голова Микола Романюк під бійцем «Світязя» (який двічі побував в АТО, а члени комісії вважають, що йому не варто працювати в поліції) - мав на увазі певно Дрючана Ігора Гавриловича - наскільки відомо він з вересня написав рапорт на перевод до іншої служби ГУНП у Волинській області
Ветеран ОВС до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 10:19
Згідний з Миколою Ярославовичем Ніхто з тих так званих люстраторів Шелепи .Климчуки, Чурікови і їм подібні на війні не були Порада громади війсковому комісару прийти на засідання комісій і вручити їм повістки в арміє, побачимо як ці вужі закрутяться Нажаль в нас в Укаїні спрацьовує принцип яким би не був революційний порив мас до влади все рівно прориваються люди непорядні з подвійною моралю. Це ми спостерігаємо наяву. Після такого реформування поліції скоро будемо боятись стати об’єктом злочину. Вийшло на вулиці міста ціле управління незалежне добре забезпечене, високооплачуване в 200 чоловік а розкриття злочинів 10%. Ганьба за таку роботу Не попередили, я не говорю вже щоб організували розкриття по горячих слідах два напади на так званих люстраторів, які скоєні безпрсередньо на маршрутах патрулювання, У всі віка в такому випадку проводили службові перевірки і карали бездарних командирів за неефективний менеджмент. В нас це недоторкані імідж. Начальник управління патрульної поліції не підпорядковується начальнику територіального підрозділу поліції, для розумної людини це «дебілізм» З 8-00 години ранку одна заодною мигають патрульні по місту, нахера така кількість їх з ранку, це марнотратство державного ресурсу, Включайте на кінець мізги і розтавляйте наряди там і в той час де скоюються пограбування крадіжки з квартир, а то при такому коєфіцієну корисної дії через пів року народ буде і вас перелюстровувати.
світязь до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 10:20
Ти цього воїна мізинця не вартий козел
ветеран ( Якы підста до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 13:14
Згідний з Миколою Ярославовичем Ніхто з тих так званих люстраторів Шелепи .Климчуки, Чурікови і їм подібні на війні не були Порада громади війсковому комісару прийти на засідання комісій і вручити їм повістки в арміє, побачимо як ці вужі закрутяться Нажаль в нас в Укаїні спрацьовує принцип яким би не був революційний порив мас до влади все рівно прориваються люди непорядні з подвійною моралю. Це ми спостерігаємо наяву. Після такого реформування поліції скоро будемо боятись стати об’єктом злочину. Вийшло на вулиці міста ціле управління незалежне добре забезпечене, високооплачуване в 200 чоловік а розкриття злочинів 10%. Ганьба за таку роботу Не попередили, я не говорю вже щоб організували розкриття по горячих слідах два напади на так званих люстраторів, які скоєні безпрсередньо на маршрутах патрулювання, У всі віка в такому випадку проводили службові перевірки і карали бездарних командирів за неефективний менеджмент. В нас це недоторкані імідж. Начальник управління патрульної поліції не підпорядковується начальнику територіального підрозділу поліції, для розумної людини це «дебілізм» З 8-00 години ранку одна заодною мигають патрульні по місту, нах*ра така кількість їх з ранку, це марнотратство державного ресурсу, Включайте на кінець мізги і розтавляйте наряди там і в той час де скоюються пограбування крадіжки з квартир, а то при такому коєфіцієну корисної дії через пів року народ буде і вас перелюстровувати.
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 13:51
зрозуміло, наш мер став на захист хапуг
Щось не так Показати IP 23 Лютого 2016 09:55
Волиньпост писали що Муковоз непройшов атестацію разом із 3 заступрниками Шпиги.!!????Це неправда !!???Чи Муковоз рахує щовін пройшов!!???)))А те що проходять сотні інших кадрів і в ручному режимі управляють "громадськими активістами" то нічого!!??)))Вони лиш піараться що них побили а вот назвати конкретні прізвища кого вони відсіяли вони неможуть..вони задоволенні роботою теперішніх ментів!!!???)))Чи їм подобається коли їх кришує Шпига!!??)))і як вдячність залишають його блазнів на посадах..Але Романюк не прав...краще 2-3 місяці побути взагалі без ментів(вони зараз всеодно нічого нероблять) ніж далі терпіти тих хабарників і мати такий рівень безнаказаності та злочиності
відповідь до Щось не так Показати IP 23 Лютого 2016 11:56
Дійсно, в нас же активістів повно, вони нас і будуть захищати. Хоча таке враження, що останнім часом всі правоохоронні органи тільки й на них працюють, всі їх б'ють бідних.
Ваха Показати IP 23 Лютого 2016 10:09
Цікаво знати за якими критеріями проводиться оцінка відповідності перебування на займаних посадах?..... Начальника удаі залишають а рядових працівників радять звільняти!!!!!! Хто рішанув той і проходить???!!!!
Театр за ширмою до Ваха Показати IP 23 Лютого 2016 13:19
Є така приказка 21 століття "Бабло перемагає добро". Яка це атестація? Це звичайна показуха. Ті члЄни, ні законодавства не знають, ні що таке апеляція. Беруть сволоти хабарі повним ходом. Як журналісти чи активісти (активістів доречі на сході у свій час називали Ополченцями) можуть проводити атестацію не маючи жодного розуміння про роботу правоохоронних органів. От саме цікаво скільки крис та сраколизників завелося в структурі ГУНП Вол.обл., які кладуть своїх співробітників перед тими члЄна повних ходом, аби свою шкуру зберегти. Побачимо як ці члЄни будуть у суд ходити, і як вжез них будуть питати, коли будуть оприлюднбвати аудіо та відеозаписи співбесід по певних особах, коли вони мало що не розпитують хто які пози в сексі із своїми дружинами любить та хто та ским спить. Думаю від таких записів фіксації і в судді очі дуже великими. Самозванці, спочатку ще б самі поліграф пройшли та тести, а тоді б йшли в атестаційні комісії. А ці анонімки, які писали відморозки на адресу члЄнів атестаційні комісії щодо працівників поліції, є лише ні чим інакше як анонімка, яка не доказом в розумінні ЗУ. Так що члЄни, до скорої зустрічі в судах.
Віталій до Театр за ширмою Показати IP 23 Лютого 2016 23:35
"не маючи жодного розуміння про роботу правоохоронних органів"...а ви маєте оч яке небуть розуміння про роботу своїх внутрішні органів, шлунку, підшлункової і т.п ? Впевнений ніякого розуміння і уяви які там походять процеси. Вам воно і не потрібно - вас цікавить результат. Так і тут результат роботи міліцейських органів можна було порівняти- як не срачка то пердячка або постійні запори і постійна потреба в пігулках у вигляді хабарів, вимагань і т.п. Хто по вашому повинен оцінювати роботу міліції - самі менти? Чи можливо ті люди, які платять податки на їх утримання, тобто громада міста . Хто платить , той і замовляє музику ...так..
123 Показати IP 23 Лютого 2016 10:53
Ну тоді хай Романюк покаже як потрібно працювати, чесно без кришування наркобізнесу, без закриття-відкриття справ за бабло, без авто - двійничків в МРЕО, і т д і т п. У тих старих ментів було часу 23 роки показати як потрібно правильно працювати, а не 2 місяці в зоні АТО. Ніхто не каже що АТО не потрібно враховувати, але це не чистилище, яке дає старим ментам повне право і далі займатися тим чим вони займалися в міліції 23 роки. АТО це не індульгенція, яка покриває всі старі і майбутні гріхи. АТО - це те чому вони присягали - захищати батьківщину. Переатестація - це доказ своєї профпридатності. Не - пройшов - йди на базар, доказуй там свою здатність робити щось корисне для суспільства! Ох як система встала на диби!!!
Луцьк до 123 Показати IP 23 Лютого 2016 12:58
Я дуже поважаю і ціную все те, що зробили і роблять наші воїни в АТО. Я, як пересічний громадянин України, не розумію тих людей, які нічого не тямлять в роботі поліції (міліції) пруться у члени атестаційної комісії. Як людина, яка працює продавцем (двірником, радником депутата, валютником,водієм), може знати тонкощі роботи оперативних працівників, які напрацьовуються роками ??????..... У Луцьку дійсно є такі фахівці, яким платили "надзвичайно" високі зарплати і постійно "люстрували". Звичайно потрібно замінити склад поліції (міліції), але біля кого має набратись досвіду (в правильному значенні цього слова) нове поповнення. У мирному житті воно трохи не так, як на війні - просто покататись містом, приїхати на виклик і не знати, що робити з затриманим перехожими зловмисником, який відібрав у жінки 100 грн ( "... віддайте їй ті 100 грн ...) - це не робота фахівців !!!!!!
віталік до Луцьк Показати IP 23 Лютого 2016 22:07
як показує практика, тонкощі роботи пересічних слідчих працівників примітивні - розкриття "очевидних злочинів". і то не факт, чи не вмішається бабло. а воно завше вмішується. і садять бідолаг, шо відлистати не мають чим. а Ви тут філософію дуту вяжете про нісенітнецю. Натомість оперативна робота взагалі сміх - опєр пішки по місту ходить і маршруткою їздить, гроші на офісний папір свої платить. І не тому, що коштів немає у мвс, а тому що у мвс "тонкощі роботи напрацьовані роками".
Анонім до 123 Показати IP 23 Лютого 2016 13:22
а що таке один два три, це ти показуєш, що навчився рахувати до трьох? Молодець
123 до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 19:30
Це для зручності тих, хто не пройшов переатестацію - вони, ж рівно як і ті хто їх захищає на більше не здатні!
Тарас Чурило Показати IP 23 Лютого 2016 11:07
Ну все правильно, навіщо нам поліція, в нас же є Самооборона
хех Показати IP 23 Лютого 2016 11:27
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2016 11:36
Одне питання, які критерії оцінювання. Як сподобаєшся тіпа активістам . Читайте Булгакова.
Геть корупціонерів Показати IP 23 Лютого 2016 12:53
Корупціонер і хабарник Романюк незадоволений, що з поліції поперли подібних йому. Хто ж його тепер буде охороняти? Охоронці Єрємєєва дороговаті ...
Топ дурості Показати IP 23 Лютого 2016 13:30
А хто в " членах " комісій і хто іх на те уповноважував- як не якась нікому невідома громадська організація тіпа самооборона від корупції чи від мозгів то обов' язково адвокат. Уявляю як ці адвокати атестували особливо слідчих чи оперів. Це приклад чергової Топ Дурості. А ці активісти горланять на майданах чого в комісіях одні а не вони, самі себе б'ють, щоб привлікти увагу. Д е б * л і з м.
Соціолог до Топ дурості Показати IP 23 Лютого 2016 23:33
Помоєму "привлікти" оце і є дурість і малограмотність..
Ірина Таран Показати IP 23 Лютого 2016 19:25
Оце так реформи, поліцію атестує невідомо хто
Віталік Показати IP 23 Лютого 2016 22:10
Ще б прокуратуру переатестувати. І Романюк би ще більше захвилювався.
иии Показати IP 23 Лютого 2016 22:54
Вірші Лесі Укрвїнки питають, а комісари самі знають?????
жінка Показати IP 24 Лютого 2016 19:32
не комісія, а дурдом.
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 00:05
Про яку атестацію іде мова, коли громадські активісти заявляли, наказ кого лишити а кого ні готовий заздалегідь - це просто цирк!
Самооборона до Рома Показати IP 1 Березня 2016 10:59
А який має бути висновок по кандидату, якщо: - законодавство не знає і вчити не бажає; - стверджує (і це підтверджує поліграф), що протягом всієї служби (окремі до МАЙДАНУ) регулярно брали хабарі (гроші, продукти, спиртне, ПММ, будматеріали тощо); - має співвіднощення по дисциплінарці 1 до 10 (перше - заохочення, друге - стягнення); - житло, землі, транспорт, кошти на рахунках в 90% родини (тато, мама); - фізична підготовка - повний нуль!!! (в абсолютної більшості) - служити хоче тільки вдома (при переведенні на Схід готовий звільнитися), і прикладів цим подібних можна навести ще з десяток. Але, є дуже толкові, розумні, здатні реформувати Поліцію, їх меншість, але вони є, і таких рекомендували на підвищення. Не все так погано, не треба істерії!!!
Правда до Самооборона до Рома Показати IP 1 Березня 2016 12:52
Я бачу ви член комісії то напишіть прізвища тих розумних і толкових яких рекомендували на підвищення???? З такими рекомендаціями скоро ви всі останетесь без поліції. Хіба прийдуть захищати вас чурікови, шелепи, данильчуки, рижкові, крапки і т. д. Але вони самі в штани кладуть коли на них хтось косо подивиться і бігом звонять у поліцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus