USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

АТО в Маріуполі: затримали 40 терористів. Оновлено

13 Червня 2014 13:39
Операція в Маріуполі закінчена. Силовики звільнили місто від терористів. Про це повідомив командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко на своїй сторінці у "Фейсбук".

З його слів, поранили 4 бійця батальйон «Азов». Захопили 40 терористів, їх втрати поки не підраховані, але вони - значні.

Нагадаємо, сьогодні у Маріуполі провели планову операцію з ліквідації укріпрайону терористів ДНР на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен.

В операції брали участь підрозділи Національної гвардії України, Спецпідрозділи МВС «Азов» і «Дніпро-1». Блок-пости навколо Маріуполя забезпечували збройні сили.

Звільнений від терористів Маріуполь потроху оговтується від АТО – на вулицях ще димлять БТРи так званої Донецької республіки, але містяни вже не бояться виходити на вулиці.

Зі слів радника глави МВС Антон Геращенко, маріупольці підтримують українських бійців і більше не довіряють бойовикам. "Не було абсолютно жодної людини, яка би прийшла з містян підтримувати і захищати терористів. Якщо колись зустрічали нас і не пускали техніку, ображали солдатів, то сьогодні Маріуполь усвідомив, що таке терористи, що таке негідники і бандити", - заявив він. Крім того, зазначив, що сьогодні на всі адмінбудівлі повернуть синьо-жовті прапори. Перший з них вже з'явився на міськраді.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 13 Червня 2014 14:48
Gan Don Cha Nin , тебе , що накрило АТО, чи ти з рассеї тролиш?
також Українець до Українець Показати IP 13 Червня 2014 16:24
Спочатку його в дитинстві 'накрило' совковою пропагандою, а потім сталося кохання всього життя - ботоксний путлер з його маніею вялікой расеї. Ну а далі, як на луг ан доні - перший клей, потім 'кольоса', ширка і 'крокоділ' , після чого 'дончанина 'накрило' колорадською чумою... р.s. остаточний діагноз - невиліковний рашизм головного мозку
гість Показати IP 13 Червня 2014 15:14
Молодці, хлопці! Так тримати! Потрібно ту мразь зупинити.
Українець до гість Показати IP 13 Червня 2014 15:16
Її не зупинити треба, а знищити назавжди.
гість до Українець Показати IP 13 Червня 2014 15:25
погоджуюся на всі 100%!
Igorock Показати IP 14 Червня 2014 04:02
А тепер на весь світ повідомте імена затриманих російських бойовиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus