USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Атовець, який погрожував вбивством депутатам, причетний до викрадення лучанина, – ЗМІ

28 Серпня 2018 12:54
Проти активіста Андрія Фафлея відкрили кримінальне провадження за погрози убивством волинським посадовцям: голові обласної ради Ігорю Палиці та нардепу Степану Івахіву. Окрім того у цьому чоловікові упізнали одного з групи викрадачів, які рік тому за антиукраїнські висловлювання вивезли в ліс лучанина, де били і принижували його.

Про це йдеться у сюжеті журналістки ТРК Аверс Наталії Поліщук.

Нагадаємо, що активіст разом із психологом Оленою Звєрєвою, заручившись підтримкою атовців, пішли до Луцької міської ради вимагати 17 мільйонів гривень на будівництво обласного реабілітаційного центру для бійців, що повернулися зі сходу. Проте, у цьому питанні «яблуком розбрату» стала школа №27 – грошей на її добудову не вистачило, тож перший 5-мільйонний транш міська рада зняла з центру реабілітації для атовців і віддала школі, що призвело до грандіозного скандалу.

Та після подій, які мали місце у міській раді, стався ще один резонансний випадок – 15 серпня о 23.30 під стінами Луцької міської ради атовець Станіслав Р., облитий бензином, погрожував підпалити себе та очільників мерії, бо не згоден із рішенням про перерозподіл коштів із Центру реабілітації для воїнів АТО на добудову школи №27.

З місця події хлопця забрала психолог Олена Звєрєва та екс-очільник «Правого сектора» Нововолинська, атовець Андрій Фафлей. Ці люди у приватній автівці відвезли юнака до психіатричної лікарні.

Вже наступного дня ця тема мала продовження: учасники цих подій, а саме Олена Звєрєва та Андрій Фафлей зібрали прес-конференцію, де сказали журналістам, аби ті не здумали писати, що погроза підпалу може бути провокацією терористичного акту.

«От коли у Івахіва та Палиці під ногами взірветься граната і їм не допоможуть охоронці, бо ні один охоронець не захоче здохнути. Немає людини, яку не можна прибрати з цього шляху», – сказав на завершення Андрій Фафлей.

З цього приводу поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 статті 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством.
Після того, як оприлюднили подробиці конфлікту навколо реабілітаційного центру та погрози першим особам області, як до журналістів телеканалу «Аверс» звернулися глядачі, які повідомили, що Андрій Фафлей може бути причетним і до інших злочинів – зокрема, до викрадення та катування людини.

Рік тому невідомі активісти викрали дебошира, який був нетверезий, робив сепаратистські заяви та матюкався. Хлопця завезли до лісу, де били і знущалися. Голос Андрія Фафлея та головного «вихователя» на відео дуже схожий.

Зазначимо, що викрадачів тоді так і не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Доктор Фрейд Показати IP 28 Серпня 2018 13:02
Активіст з правого сектора - це діагноз.
Ви зробили Показати IP 28 Серпня 2018 13:05
Їх святими (атошних) та праведними тепер їжте та подавіться.
Стас Показати IP 28 Серпня 2018 13:12
Больний на всю голову !!!
Коза Показати IP 28 Серпня 2018 13:35
Пам"ятаю ту історію. Звичайно винних потрібно покарати. Немає чого вивозити в ліс. Заяву в прокуратуру накатати за сепаратистські висловлювання і досить. До речі, проти сепаратиста відкрили кримінальне провадження? А висловлювання депутатам... Погрози не бачу. Бачу припущення. За це вже саджають? То наше судочинство погано працює. Пройдіться дворами, то стільки погроз почуєте.
Анатоль_ до Коза Показати IP 28 Серпня 2018 13:39
Не треба вам бути такою шустрою, шановна панi
1 до Анатоль_ Показати IP 28 Серпня 2018 21:26
Завянь, убогий.
Олег Показати IP 28 Серпня 2018 13:55
Наші олігархи вже дружать?
Виборець до Олег Показати IP 28 Серпня 2018 14:41
Біда та горе зближують людей..., навіть і олігархів...
Ага Показати IP 28 Серпня 2018 15:06
звернулися глядачі?Вже методи поліцаїв стають дзеркальною копією роботи запорєбрікових контор.
Вероніка Показати IP 28 Серпня 2018 15:24
Які то активісти? То бандити, організована банда, що з метою залякування, влаштувала цирк, облили хлопця соляркою та погрожували підпалом. Для знищення слідів злочину Зверева забрала одяг та випрала його, щоб ніхто не довів, що це була спланована провокація.
петро Показати IP 28 Серпня 2018 16:23
це той так званий комбат вафлей . що погрожував пенсионерам за перегляд фильму про льотчикив Луцька?
ДОЖИЛИСЬ!!! Показати IP 28 Серпня 2018 16:59
Якась ВАФЛЯ всім розказує як жити!!!!!!!!!!
Ростислав Показати IP 28 Серпня 2018 17:44
Манера спілкування Фафлея та людини за кадром не схожі зовсім.
Я Показати IP 29 Серпня 2018 06:08
кулеметні черги у кожен дім....А якщо у них ті кулемети позабирають та запхають їм-же в одне місце? Про це вони не думають,? Звикли стадом на одного кидатися херої епічні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus