USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Атовці, які вимагають співпраці з владою, знову проігнорували нараду

26 Червня 2017 11:51
Представники окремих громадських організацій, які особливо активно вимагали у влади співпраці щодо вирішення житлового питання, вчергове проігнорували нараду, на якій обговорювали це питання.

Про це йшлося під час спільної наради за участю представників громадських організацій учасників АТО та виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

На початку зустрічі Ігор Поліщук поцікавився, чи прийшли на нараду представники організацій, які у п’ятницю буцімто не змогли потрапити на прийом до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Нагадаємо, представники організацій «Спілка ветеранів АТО міста Луцька», волинського осередку Цивільного корпусу «Азов» та Всеукраїнського об’єднання прикордонників-учасників АТО вимагали у влади продуктивної співпраці щодо вирішення житлового питання, проте ігнорують робочі зустрічі з владою, де ці питання вирішують. Зокрема, 23 червня вони не прийшли на нараду, де обговорювали ці питання, залишивши лише звернення. Також проігнорували і сьогоднішню зустріч.

«Чомусь, на наради вони не приходять. Насправді, ці люди просто піднялись на сходи, сфотографувались зі зверненням і пішли собі геть. Думаю, що люди дадуть оцінку таким акторам і побратими їхні теж оцінять такі дії», - зауважив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus