USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аудит роботи уряду Тимошенко – це чорний піар влади, вважають міжнародні експерти

19 Жовтня 2010 14:15
Визнана світом №1 міжнародна антикорупційна організація «Трансперенсі Інтернешнл» (Transparency International – «Міжнародна прозорість») заявила, що «американські адвокати» Миколи Азарова не займалися в Україні розслідуванням зловживань уряду Юлії Тимошенко, а проводили спецоперацію проти опозиції, причому, за гроші українських платників податків.

Про це інформує УНІАН із посиланням на радіостанцію «Німецька хвиля».

У інтерв’ю «Німецькій хвилі» високопоставлений представник Transparency Міклош Маршалл заявив, що «вашингтонські адвокати» робили в Україні чорний піар проти опозиції. Вони аж ніяк не займалися антикорупційними розслідуваннями.

«Згадане розслідування має суттєві недоліки: на мою думку, воно не було незалежним. Воно було проведене за дорученням нового уряду проти попереднього уряду. Дуже важко стверджувати, що тут ідеться про повноцінне розслідування, а не про «полювання на відьом», - сказав чільний представник Transparency Міклош Маршалл.

Аналогічних висновків дійшло авторитетне американське бізнес-видання Вол-стріт Джорнел» (The Wall Street Journal).

«Ці американські фірми використовує уряд, звідусіль звинувачуваний у згортанні демократії, для брудної наклепницької кампанії, щоб зміцніти своє правління», - пише оглядач «The Wall Street Journal».

Про те, що результати дослідження є замовними та виконані в інтересах чинної влади заявив навіть колишній глава Секретаріату Віктора Ющенка.

«Це – ніяка не боротьба з корупцією. Це стратегія знищення одвічного політичного опонента – Юлії Тимошенко», - заявив колишній голова Адміністрації Президента України Олег Рибачук у коментарі виданню «The Wall Street Journal».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Viktor 69 Показати IP 19 Жовтня 2010 14:30
Насправді це не закозуха, а боротьба з корупцією... Якщо в уряді Тимошенко хтось розбазарював державні кошти, то повинен бути притягнутий до відповідальності... Інша справа, що боротьба з корупціонерами ведеться однобоку. Чомусь страждають люди із команди леді Ю... Безперечно, її оточують ще ті "дєлки"... Та й сама вона відома своїми зв*язками з Лазаренком... Але і серед регіоналів хватає тих, хто добре похлєбав з держ корита... Зрештою, я так і не зрозумів - дача Януковича в Межигір*ї -- це законно чи не... ? А лікарня майбутнього, якою займалася дружина Ющенка і на яку щиро виділяли шалені гроші вітчизняні олігархи - де вона? і де гроші?
митар Показати IP 19 Жовтня 2010 14:34
звичайно що це чорний піар проти бідної юлі. А де ж були так звані європейці коли ця злодійка міжнародно екс класу розкрадала україну і народ? чи можливо вони бути як прийнято говорити в темі і в долі? юльку притягнути до відповідальності разом з тими хто її прикривав і прикриває до сьогоднішнього дня. Нехай знає як бути обнесеними колючим дротом, повішеною на шарфі і втопленою в чорному морі.
комментатору про связь Лвзаренко Показати IP 19 Жовтня 2010 14:37
Вы повторяте чёрный пиар времён Кучмы,связь Тимошенко с Лазаренко не доказана.Нет ни одного факта,есть только домыслы тех кто мечтал с ней расправится.
к Виктору Показати IP 19 Жовтня 2010 14:42
Вы повторяете чёрный пиар времён Кучмы.Нет ни одного факта связи Тимошенко с Лазаренко.
митарю Показати IP 19 Жовтня 2010 14:56
Назови хоть один факт "роскрадання".Подлая ты душёнка.Достойный ученик Азарова,Чечетова Богословской и др. лжецов-сатанистов.
Viktor 69 Показати IP 19 Жовтня 2010 15:06
"Связь не доказана"??? На вибори 1998 року вона йшла під 6 номером від партії "Громада", лідером якої був Павло Іванович, але в парламент вона пройшла по 99 одномандатному округу. Слухайте а до ЄЕСУ вона має відношення чи це також чорний піар? Так ось Будучи першим віце-прем'єром з питань енергетичного сектору, Лазаренко використовував своє службове становище у бізнес-інтересах ЄЕСУ. ЄЕСУ дістали право на продаж і розподіл газу певним комерційним і державним підприємствам у Дніпропетровській області України... Прокуратура Росії постановила, що керівництво ЄЕСУ давало великі хабарі представникам міністерства оборони Росії, що дозволило компанії здійснити низку фінансових операцій по відмиванню більше 400 мільйонів доларів. І там генерали уже за гратами... Гаразд, то Росія - там можуть очорнити леді Ю, але ж і Окружний суд Каліфорнії підтверджує співучасть лідера БЮТ у справі колишнього українського прем'єра Павла Лазаренка.
к виктору Показати IP 19 Жовтня 2010 15:30
Не связь вообще ,а криминал.При Лазаренко весь бизнес был с ним как-то связан.Ни один суд не подтвердил домыслы Кучмы и др. про какой-либо криминал в отношении Тимошенко, иначе сбвлась бы мечта олегархического криминала с ней расправится.Ведь она тогда была лидером движения "Украина без Кучмы". Он что её пожалел?Кинул в СИЗО,а потом передумал.?И сейчас подобные попытки.Нет криминала - борьба продолжается.
Яків Показати IP 19 Жовтня 2010 15:52
Тимошенко - сильний політик. От і бісяться всякі Януковичі, Азарови і інші. Бояться!
К Виктору Показати IP 19 Жовтня 2010 15:55
Ты пытаешся как-то оправдать обвинения Кучмы Ющенко,Януковича,Азарова и др..А почему её все жалеют,мечтая тем не менее рсправится. Понятно что не могут найти криминал.И ты нам расказал про Лазаренко,то что неинтересно. А как у тебя с совестью?
Станіслав Показати IP 19 Жовтня 2010 15:55
Я дуже поважаю Юлію Володимирівну. Витримати стільки бруду, вилитого на неї, може не кожен чоловік-політик. Вона вміє підбирати команду, навіт якщо проаналізувати її піар-кампанію на минулі вибори Президента. Вважаю, що вона могла б гідно представляти Україну у світовій спільноті, не те що нинішній Президент-убожество, який тільки позорить нашу країну всюди, де тільки поткнеться!
Міля Показати IP 19 Жовтня 2010 20:41
Як би ця стерва, ще рік пробула біля корита, то з держави осталися рожки да ножки.
Viktor 69 Показати IP 20 Жовтня 2010 08:42
На президентських виборах я сам голосував за Юлію Володимирівну... Тому що вважаю, що двічі судима людина не може бути Гарантом Конституції будь-якої країни... Зрештою, Янукович за тиждень повернув Конституцію 96 року - це крок до тиранії... Але давайте будемо чесними принаймі один перед одним - не варто ідеалізувати леді Ю, не слід їй малювати крила... бо не така вона вже білосніжна... Не варто мене підозрювати у любові до Кучми, Януковича і Ющенка... Бо ці дєлкі зробили максимум аби наша країна не вийшла на той рівень, на який вона заслуговує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus