USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Ау» та Євромайдан у виставі волинського театру. ВІДЕО

5 Грудня 2013 09:36
Першогрудневе «АУ!» волинського театру «ГаРмИдЕр» закінчилося закликом зустріти новий рік у новій країні. «ГаРмИдЕр» доповнив свою виставу «АУ! Сказане мільйонам» реакцією на кривавий розгін Євромайдану.
«Документальну виставу «АУ! Сказане мільйонам» ми показували в надто хвилюючий для України час. Наш народ вкотре заявив про те, що не хоче більше жити в країні, де у нас немає свого Права і своєї Правди. Цього дня ми теж не мали права закінчити виставу самотнім розпачливим «Ауу!», доведеним до піку абсурду. За допомогою тих же записів з Інтернету, зроблених за день до показу вистави, ми вигукнули, що мусимо ДІЯТИ!» – йдеться на сайті театру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 5 Грудня 2013 10:53
Гадаю, що вони вже доаукались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus