USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Аваков звільнив начальника ДАІ України

4 Квітня 2015 11:21
Начальник ДАІ України генерал Анатолій Сіренко написав рапорт про звільнення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час виїзного засідання уряду у суботу, передає Еспресо.TV.

З його слів, він невідкладно задовольнив цей рапорт.

"Генерал Сіренко подав мені відповідний рапорт, сьогодні я ухвалив рішення його задовольнити та звільнити його з посади начальника ДАІ, розуміючи, що він несе повну відповідальність за те, що відбувається у системі, зокрема за ту ситуацію, яка склалася у ДАІ міста (Києва)", - заявив Аваков.

Виконувати обов’язки начальника ДАІ України буде полковник Олександр Єршов.

Також Аваков нагадав, що органи внутрішньої безпеки МВС провели комплексну перевірку у системі столичного ДАІ.

"У нас практично керівництво міського ДАІ або заарештоване, або "у бігах", або перебуває під слідством, у нас є дуже серйозне, далекоглядна справа з цього приводу... Ми усі знали, що у МРЕО і в ДАІ не усе в порядку... Настав час для чесної розмови. Система "прогнила". Це одна з причин, чому ми говоримо, що такого ДАІ, як було, вже не буде. У нас буде новий патруль", - зазначив Аваков.

Міністр сподівається, що вже цього року "МРЕО не буде".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
не пацик Показати IP 4 Квітня 2015 12:05
чому не всіх звільнив бубуінів по областьм ?
дідо Показати IP 4 Квітня 2015 12:44
"мафію на колесах" потрібно звільняти всіх , до прибиральниці у відділках.
мирна_я Показати IP 4 Квітня 2015 13:06
Коли вже себе звільнить цей нигідник?!
россиянин Показати IP 4 Квітня 2015 13:08
коментар було видалено
дідо до россиянин Показати IP 4 Квітня 2015 13:25
А на Донбасі Росія вбила до 10 тисяч людей, і нанесла економічні збитки на мільярди американських гривень.
Анонім до дідо Показати IP 4 Квітня 2015 21:23
коментар було видалено
не пацик Показати IP 4 Квітня 2015 14:02
скільки мусорне відро неунтрамбовуй все рівно треба виносити : Захиталось крісло і починаеться концерт : Тут потрібно на кожну область по 5-10 комісарів Катані и біля 100 на киев і починати роботу : А головне і необхідне своя украінська конрозвідка і фінансова поліція разом з незалежним прокуратором і наступати -наступати по всіх фронтах і не в справа в грошах про що теревенить куля в лоб а в принципі за всі загублені роки незалежності : Всью категорию таких нових працівників перевести на казармене положення -взяти під охорону членів сімьи і через рік буде результат : А скільки вкрадено в нас всіх один БОГ знае -як і вбитих так і замучених в неволі : А то вони будуть дальше як з Гонзаждзе 7-4о нам грати : Я би так хотів як багато моіх товаришів які реально роблять роботу но таке рішення повино бути в всього народу як в ітіаліі-португаліі- іспаніі- сінгапурі : Не в грошах справа а в принціпі ! боротьбі зі злом і ворогом
Правильно Показати IP 4 Квітня 2015 14:35
МРЕО треба розганяти. Більшість з тиж хто стикався з цією гнилою конрторою у якості відвідувача зі мною погодяться. А головне жодного так званого "працівника" МРЕО в нову структуру брати категорично не можна, навіть технічний персонал бо буде те саме. Ця структура навчилась мутити гроші з нічого. Елементарних бланків техпаспортів і номерних знаків у них вічно (без хабаря) нема. А хабарі там великі. Гнилю посякнута вся система від написання заяви до видачі документів. Усюди треба дати. А беруть вони через рішал щоб не спалитись, яких під тим МРЕО тиняється чоловік 40.
не пацик Показати IP 4 Квітня 2015 17:29
Нам нестрашні московські воші -нам страшні украінські гниди : С Петлюра

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus