USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Посадовці львівського ДАІ «попали», - начальник ДАІ України

28 Жовтня 2008 19:49
Посадовці ДАІ у Львівській області будуть притягнуті до відповідальності. Про це під час прес-конференції в Луцьку 28 жовтня розповів начальник департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Коломійця, даішники зараз запроваджують нові методи оцінки роботи ДАІ. Серед них зокрема – опитування громадської думки.
Нещодавно такий експеримент провели у Львівській області, і результати виявилися невтішними. Окрім того, було проведено таємне опитування опитування працівників ДАІ, яке також дало негативну оцінку.
«Там певні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності», - запевнив начальник департаменту ДАІ Міністерства внутрішніх справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 29 Жовтня 2008 09:26
Я не можу зрозуміти. За те, що хтось комусь щось сказав у тюрягу??? Бред сівой кобили!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus