USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Авдіївське пекло: 3-тю ОШБр терміново перекинули на підсилення українських військ

15 Лютого 2024 11:45
3-тя окрема штурмова бригада підтвердила, що була терміново передислокована для посилення українських військ в районі Авдіївки.

«Ситуація в місті надзвичайно критична», – йдеться в повідомленні бригади, пише УНІАН.

Окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у захоплені росіянами райони Авдіївки. Сили противника на їхньому відрізку складають орієнтовно сім бригад.

«Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник», – заявив командир 3-ї ОШБр Андрій Білецький.

Читати ще: ЗСУ за добу знищили 950 окупантів, 54 артсистеми і корабель

Також у бригаді повідомили, що за період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії було завдано критичної поразки.

«Про точні втрати противника в особовому складі і техніці буде повідомлено згодом після підтвердження необхідних даних. У той же час, об'єктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ та перекидає в місто нові сили і засоби», – додали у бригаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus