USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Автівки патрульної поліції Луцька ремонтуватимуть за кошти міста

23 Червня 2016 16:17
Більше 20 тисяч гривень депутати планують спрямувати на ремонт службових авто управління патрульної поліції Луцька.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії сьогодні, 23 червня.

Так, з-поміж змін до бюджету міста, пропонується 20 850 гривень спрямувати виконавчому комітету на реалізацію Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2016-2017 роки.

Ці кошти мають бути виділені на ремонт 14 службових автомобілів для Управління патрульної поліції у місті Луцьку.

Члени комісії підтримали пропозицію. Нагадаємо, раніше з бюджету міста виділялися кошти на заміну шин для автівок Управління патрульної поліції міста, оскільки в держбюджеті патрульним поліцейським не передбачили кошти на поточний ремонт автівок.

Як прокоментував Інформаційному агентству Волинські Новини ситуацію із виділенням коштів з міського бюджету на ремонт автівок патрульної поліції Луцька юрист Роман Хомич, враховуючи, що нещодавно Луцька міська рада прийняла рішення щодо зміни розпорядника коштів за міською програмою забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2016-2017 роки, замість ліквідованого Управління ДАІ - Управління патрульної поліції міста Луцька, то виділення фінансових ресурсів на правоохоронні органи відбувається в межах закону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Рома Показати IP 23 Червня 2016 16:27
Які гроші цим "нахлебнікам" вони взагалі нічого не роблять,розігнати взагалі їх потрібно, краще б дали гроші нормальній поліції (кримінальній поліції)!!!
Оля Показати IP 23 Червня 2016 16:29
Та толку з цих патрульних, їздять та нічого не роблять (тільки пальне виїжджають), краще б гроші людям роздали!!!))
@ Показати IP 23 Червня 2016 16:48
Шось не доганяю що таке 20 тисяч гривень на ремонт патрульних Пріусів та до них кусок пластмаси потягне сотні долларів. Але ця реформа і без того золота. Дайте їм ще по квартирі, кожному, в новобудові на Яровиці, до нового року бажано!
Юрист Показати IP 23 Червня 2016 17:23
Не потрібно скаржитись на кожного окремого інспектора, відповідальність на рехформаторах, які завели країну в глухий кут. Обіцяли все: з/п, форму, транспорт. А скоро як і передбачалося, будуть у водіїв "просити" на бензин.
Василь до Юрист Показати IP 23 Червня 2016 18:05
Точно, будуть, і дай Бог, просити. Вже на деких кіосках побачив табличку - "Кава для копів безкоштовно". Вони що на каву не заробляють? Власник має стільки заробітку що може кавою їх поїти? То може він ціни на пару копійок скине для людей чи в нього "рильце в пушку" і через це "вислуговується"? Дико. А 20 тисяч смішно. Можливо і треба, але навіщо ж виносити це як щось мега-супер-пупер?
Григорій Іванович до Василь Показати IP 23 Червня 2016 18:39
"Кава для копів безкоштовно". такий собі маленький лизоблюдський підкуп держслужбовців. Кава для копів. кава для дупутатів і т.п. Громадянам каву там не купувати (бо ж безкоштовного не буває, зпросто вас здеруть лишню копійку) . Ну і бажано зафільмувати , хто сьогодні п.є безкоштовну каву, завтра безкоштовний ремонт автомобіля чи квартири зробить і т. п. після завтра закриє очі на правопорушення (бо ж хороші люди, кавою поять і т.п). Примітивне ждобство....
Іван Показати IP 23 Червня 2016 19:56
Женік хай лисину почухає і за свої поремонтує з дідінберином
юра Показати IP 23 Червня 2016 21:58
хай самі гайкі крутять в автогосподарстві шо там мало механіків і завгоспів???а за 20 тисяч вони аби масло поміняли в тих машинах.В них і паперу нема ні картриджів бо тирять.
громадянин Показати IP 23 Червня 2016 22:10
Я як Лучанин проти щоб використовувались кошти Луцькоі громади на "НОВУ!!!!" патрульну поліцію яку створювали не питаючи людей ті мають 8000 проти моіх 3000 за своі хай ремонтують скільки можна з людей знущатись за.............................
Антон Показати IP 23 Червня 2016 22:44
Спочатку хай їздити навчаться,а потім машини ремонтують. Ця реформа тільки зіпсувала бюджет,а не покращила.Їхав по Перемоги,йдуть троє не на переході прямо перед патрульними а ті їдуть і ніфіга,хоть би що і далі поїхали....за шо 8 тисяч
ангст Показати IP 24 Червня 2016 14:30
хай за рахунок тих хто їх ламає ремонтують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus