USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Автомобілісти Луцького району не бажають йому допомогти?

16 Липня 2008 12:22

Під час наради у голови Луцької районної державної адміністрації Володимира Демчука 16 липня одним із найголовніших проблемних питань став стан проведення технічного огляду транспортних засобів та надходжень до бюджету від транспортного збору. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як стверджують чиновники Луцького району, наразі техогляд пройшли близько двох третин зареєстрованих одиниць транспорту. Володимир Демчук відзначив Білостоцьку, Радомишельську, Буянівську і Воютинську сільради, де оглянуто понад 80 відсотків автотранспорту. Найкращий показник – у Городищенській сільській раді, де всі транспортні засоби пройшли техогляд.
 
Проте деякі власники попри те, що їхні авто зареєстровані у Луцькому районі, проходять техогляд у місті Луцьку і, відповідно, платять гроші у казну обласного центру. Хоча цей факт не є порушенням закону, але голова Луцької РДА сказав присутнім, щоб вони порадили водіям проходити техогляд у відділенні ДАІ Луцького району, адже тоді транспортний збір йтиме у районний бюджет. Отож, сільські ради зможуть отримати додаткові кошти на обслуговування доріг місцевого значення.
 
Крім того, на нараді пообіцяли, що будуть боротися зі злісними неплатниками транспортного збору і подавати на них до суду, якщо термін несплати становить понад три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus