USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авторка пісні про «лісапєт» співала у Верховній Раді. ВІДЕО

1 Лютого 2013 18:48
Автором пісні «Лісапєт», яка цього тижня «порвала» український інтернет, виявилася директорка музичної школи у містечку Скала Подільська Наталія Фаліон.
Про це інформує «Українська правда. Життя».
Жінка живе у Тернопільській області і співає у фольклорному гурті «Забава». Твір Наталії Фаліон у виконанні «чернігівських бабусь» миттєво став популярними завдяки відео, розміщеному на YouTube. За кілька днів ролик зібрав десятки тисяч переглядів, а коментатори вже відправляють «бабусь» на «Євробачення» як українську відповідь «Бурановским баб ушкам», які минулого року представляли Росію.
Сама авторка дізналася про інтернет-славу своєї пісні випадково, а про «чернігівських бабусь» ніколи не чула. «Я би про них нічого не знала, аби мені син не подзвонив і не сказав: «Мамо, що ти там вухами хлопаєш! От, твоя пісня зірвала YouTube!» Мені дзвонять вже добу. Кажуть, що збирають різні групи підтримки і захисту, «бо це ж ваша пісня», - каже Фаліон.
Однак, судитися з «чернігівськими бабусями», які ледь не вкрали її славу, Наталія Фаліон не збирається. «Я ніколи не намагалася стати популярною, хоча усе життя на сцені. А те, що мене переспівують… З якоїсь сторони це добре, значить, чогось варті мої пісні», - каже вона.
Але й віддавати славу у чужі руки повністю жінка не хоче. Каже, її «баби» вже давно мріють про велику сцену. Наразі ж Філіон приймає заявки на корпоративи. Серед замовників виступів її колективу – уже чимало VIP-персон.
Так, зі своєю піснею про «лісапєт» жінки виступали після Володимира Литвина в одному з пунктів його передвиборної поїздки. Фаліон каже, що це був не єдиний виступ для Литвина, який «дуже любить» їхню творчість.
«Ми були у Литвина у Верховній Раді. Два роки тому він нас запросив, як раз було закриття сесії. Я вийшла за трибуну, була з баяном і лісапєтом. Я тоді думала, яке щастя, що я за трибуну цю тримаюсь!», - розповіла жінка.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
не_EXPERT Показати IP 1 Лютого 2013 20:19
Новий хіт.
Вставка до не_EXPERT Показати IP 2 Лютого 2013 00:57
Перший куплет повинен звучати так: Продавла самогон продавала! Пів села я на той світ відіслала Ну апотім хочте вірте хочте нет Я купила на іх гроші лісапет ….. Ну і далі за текстом
Paulo до не_EXPERT Показати IP 4 Лютого 2013 11:09
Те що цю пісню багато хто не чув не робить її новою. Вона вже стара як світ(50р. і більше).
Zozulechka Показати IP 1 Лютого 2013 20:30
У сестрички Віки колись був класніший стьоб про "Ровер мій чорний")
Бармалєй Показати IP 1 Лютого 2013 21:55
Чернігівські бабці - the best
Дівчина Показати IP 3 Лютого 2013 13:39
Класні бабульки)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus