USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадські активісти стали на захист власника газових АЗС у Луцьку. ОНОВЛЕНО

15 Квітня 2016 18:18
Члени ГО «П’ята влада» здійснюють громадський супровід справи щодо спроб незаконного податкового тиску на фізичну особі-підприємця Ігоря Леушина посадовими особами Головного управління ДФС у Волинській області та Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області.

Активісти заявляють, що ці перевірки полягають у спробах з надуманих підстав перевірити господарські одиниці, а саме – газові АЗС цього підприємця, заблокувати підприємницьку діяльність шляхом накладення адміністративного арешту на майно і в подальшому схилити до «мирного службового вирішення створених йому проблем».

Про це йдеться у відповідній Скарзі щодо винесення неправосудного рішення головою Волинського окружного адміністративного суду (наводиться нижче).

Зокрема, у тексті Скарги йдеться про те, що підприємець Леушин подав заяву до суду щодо визнання низки перевірок неправомірними, однак суд вирішив зупинити провадження.

Довідково. Членами ГО «П’ята влада» є бійці АТО, захисники Донецького аеропорту, які також входять до складу антикорупційного комітетй при Громадській раді при ГУ Національної поліції у Волинські області, а голова – є професіональним юристом.

Крім того, слід зауважити, що суд зобов'язав слідчий відділ прокуратури Волинської області перевірити законність дій податківців у межах кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Степан Бандера Показати IP 14 Квітня 2016 22:20
Якби мене там газом заправляли на халяву, то я б теж виступав на захист заправщиків.
І добре платять)) до Степан Бандера Показати IP 14 Квітня 2016 22:58
не смішіть...за гроші можна написати ще і в європейські інстанці))))це вс е не більше ніж продажні юристи і піар..а зупинення справи це одна з найпростіших уловок юриста...а інформація у ЗМІ це спроба тику на суд...
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2016 07:08
Текста много тут написали..а заправки так себе...наезджаю на ихнем газе меньше( а то что налоговая очпуела с этим согласен
Сергій до Лучанин Показати IP 15 Квітня 2016 12:53
Газ на них дійсно г-но , хоча ціна найдешевша , може якість перевірити?
Підприємець Показати IP 15 Квітня 2016 10:45
Молодці! Хоч хтось може виступити. Податкова займається свавіллям, а судді - корупціонери "кришують" їх. І ми ще хочемо бути найкращими. Всіх треба гнати в шию: як суддів так і податкову розігнати.
АБУ Показати IP 15 Квітня 2016 11:37
податкова та суд - це одна рука проти! Не має підстав для перевірки - не допускати їх треба. Нічого податкова не зробить, це абсурд. Тільки "решать" требують. Не має законня, де ті реформи???
Ррр Показати IP 16 Квітня 2016 08:27
Черьомуха професійний юрист?
активіст Показати IP 16 Квітня 2016 17:32
активісти - йдіть на роботу, клоуни!!! запрвки цього бариги намахують покупців в кількості газу!!! задовбали ті клоуни - де бабки там вони пікети влаштовують, продажна скотобаза
лучанка Показати IP 3 Лютого 2022 02:28
Його син Денис (військовий) - справжній бандюк. Якби всі військові були такими, то АТО було б не на сході, а у Луцьку і Львові! А податкову до перевірки вони не допустили просто так, інші підприємства собі такого не дозволяють!
"Іннусік" Показати IP 22 Червня 2022 02:28
Це ті два брата-"молодці", які спочатку ганяли свого літнього хворого батька, а потім "різними" способами ніяк не могли "поділити" його заправки, щоб на благодійність місту чи другій невідомій невидимій "дружині" на старості літ часом не подарував? Той бідний з переляку вже синів по іменах почав плутати. Зніміть з себе корону, не насідайте на чужих юристів-адвокатів: газ в конкурентів кращий. Їжте самі "свою" картошку "фрі" під не Ваші джипи чи джипи конкурентів: самим працювати треба, а не думати тільки про невідомий прибуток.
Інна Показати IP 2 Жовтня 2022 23:52
Це ті двоє, які в 13-ому році гвалтували своїх адвокатів і вбили чужу маленьку дитину, а чужі адвокати потім їх відмазували з Денисовим львівським посвідченням начальника. "П'ята влада", горілки в 16-ому не вистачало, чи забагато було, за кого заступалися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus