USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі депутати пропонують мотивувати водіїв заправлятися в місті

25 Січня 2016 12:12
У бюджеті Луцька цього року очікують надходження в розмірі 74 мільйони гривень від акцизного збору.

Нагадаємо, в Луцькій міській раді триває обговорення проекту рішення про встановлення розміру акцизного податку. Проект рішення обговорювали члени комісії з питань бюджету сьогодні, 25 січня.

Так, для пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, згідно із законодавством, мають встановити акцизний податок у розмірі 5 відсотків.

Щодо нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, що використовуються як компоненти моторних палив, палива моторного альтернативного — у розмірі 0,042 євро за кожний літр реалізованого (відпущеного) товару незалежно від форми розрахунку.

Акциз від роздрібної торгівлі має надходити в бюджет міста від тих торгових об’єктів, які розташовані на території міста. Тому депутати запропонували розпочати соціальну кампанію, якою пояснювати водіям, чому їм краще купувати пальне на території міста : адже акцизний податок надходитиме в луцький бюджет.

Зі слів начальника департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, від акцизного податку очікуються надходження до бюджету в розмірі 74 мільйони гривень у 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
так в місті Показати IP 25 Січня 2016 13:33
бензин не робавляють як по селах
водій Показати IP 25 Січня 2016 13:35
зменшіть ціну бензину і за рахунок кількості назбираєте бабла. Що ж тут не ясного? Заправки практично стоять.
Водій Показати IP 25 Січня 2016 13:39
Для Річардів Бренсонів із депутатського корпусу. Водій заправляється там, де якісне пальне та адекватна політика лояльності, а ще там, де "накаже" запас пального в бензобаку. Досить того, що на плечі водіів лягає акциз. Депутатам варто більш активно працювати із власниками АЗС. Вони визначають маркетингову політику, політику стмулювання споживачів, політику якості та систему оплати праці працівників. Кожен колектив АЗС конкурує за більший пролив, за більшу кількість проданоі супутки. Це теж саме, що сказати, нехай працівники АЗС у Луцькому районі сидять без з/п, бо Луцьк акцизу більше хоче.
Анонім Показати IP 25 Січня 2016 15:07
Необхідно часто та несподівано перевіряти якість пального,відповідність вказаної марки.Водії будуть заправлятися там де якісніше пальне.
просто водій Показати IP 25 Січня 2016 19:49
Які мережі зареєстровані в луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus