USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бабине літо в луцькому парку. Фоторепортаж

28 Вересня 2018 18:18
Лише вчора лучани змушені були ховатися від пронизливого холодного вітру, намотуючи щільніше шарфи та наставляючи вище комірці. Натомість уже сьогодні з самого ранку містян тішить ласкаве сонечко та чисто-безкрає небо.

І хоч осінь офіційно править лише місяць, насичено-теплі, вже не літні, запахи наповнили повітря, а багряні кольори поступово починають впадати у вічі. І хоча яскраво зелені барви продовжують переважати, не можливо не помітити сухе опале листя чи дозрілі каштани.

Звичайно, погожа погода ще протримається деякий час, тож потрібно встигнути насолодитися зеленобарв’ям, яскравими квітами та сонячним теплом.

Олександр Зелінський, Ольга Шершень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus